dimarts, 22 de febrer del 2022

Primera victòria davant del Blanes

C.P. Calafell - 3
C.F. Cuatro Vientos - 2

Primera victòria davant el Cuatro Vientos (3-2), un equip a qui mai havíem guanyat. De totes maneres, ha estat un partit que podia decantar-se per les dues bandes. Els petits detalls i el major encert local, han estat claus. Epi marcava el primer de falta directa, aprofirant el refús del porter visitant. Mauro, en canvi, errava la directa de què va disposar el Cuatro Vientos. Els de Blanes feien l'empat.

Però, Xavi Solé aprofitava una assistència de "misto" de Xavi Esplugas, per a fer el 2-1, amb el què s'arribava al descans. El Cuatro Vientos havia disposat de més oportunitats, però s'ha trobat un gran Palau sota els pals. L'empat blanenc arribava de xut ras i creuat, a manca de sis minuts. El gol de la victòria, Epi, en plena ratxa, a manca de tres minuts pel final.

Els visitants havien tingut dos xuts al pal, prèviament. Gols: Epi (2) i Xavi Solé. Abans del partit, JM ens ha dit que espera bessonada. Gran notícia! Aviat, un parell de membres més a la gran família veterana. Espectador de luxe, Jordi Cañellas. A la grada, el Rivi amb el nou fitxatge colombià, no s'han volgut perdre detall.