diumenge, 15 de novembre del 2015

Resultats de la cinquena jornada


La cinquena jornada del campionat s'ha disputat, gairebé, íntegrament. El Barça guanyava a un Barcino combatiu que va posar setge a la porteria blaugrana i que va aconseguir un resultat més que digne en el seu debut al Palau. El Manlleu aconseguia el lideratge, amb una victòria a Blanes, davant d'un dels favorits al títol. Els manlleuencs segueixen forts i invictes, en aquest campionat, i estan donant la sorpresa en el seu primer any a la Lliga A.

El Calafell va fer un bon partit davant l'altre equip que es manté invicte en el campionat, l'H.C. Montbui. Els de Santa Margarida van aprofitar els cinc minuts de relax local en el partit per a sentenciar-lo, tot i que el Calafell va apretar en els minuts finals. El Vilanova tornava a deixar sense puntuar un desconegut Mollet, ja amb Raigoso entre les seves files. Els del Garraf aconsegueixen la seva tercera victòria i demostren que han donat un pas endavant en aquesta competició.

L'empat del Cerdanyola a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní demostra que no és la millor temporada del Noia Freixenet i que el Cerdanyola està fent un molt bon paper, amb un recuperat Aguilera que aporta gol. El Congrés recuperava el seu bon joc d'altres temporades i recuperava la línia perduda en aquests primers partits, guanyant aun camp difícil, com és el de Cubelles.


Manlleu i Montbui continuen invictes, amb un partit menys, mantenint el lideratge de la categoria. Només els pot seguir el ritme el Malgrat que compta els seus tres partits per victòries. Barça i Cerdanyola continmuen en posicions de privilegi. 

El Vilanova segueix en els llocs capdavanters, després de vèncer a un Mollet que continua cuer, amb cap punt. Per sota, el Calafell continua fora de les posicions de descens. El Barcino B i el Cubelles es mantenen amb un sol punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada