dilluns, 30 de novembre del 2015

Jornada 8

 

La vuitena jornada de la LCV A comença amb la visita del Malgrat a la pista del Tennis Barcino. Els visitants surten com a líders imbatuts i clars favorits, però es trobaran l'handicap d'una pista petita i que afavoreix el joc del conjunt local. El Cuatro Vientos té un desplaçament complicat a la pista del Congrés, on costa molt guanyar.

El dijous es jugarà el derbi del Garraf, entre el Vilanova i el Cubelles, al pavelló de Les Casernes. Els cubellencs volen repetir resultats anteriors, on van aconseguir treure punts de la pista del seu rival més proper. D'altra banda, el Calafell visita la pista d'un equip amic, el Cerdanyola C.H., on no ha tret mai res de positiu, tot i aconseguir resultats ajustats. El Montbui reb el Sant Celoni A, a Can Passanals.

Però, sense cap dubte, el partit de la jornada serà el que disputaran el Mollet i el Barça, reeditant la final de la LCV de la temporada passada, disputada a Les Franqueses, on els blaugranes van guanyar còmodament el títol. Finalment, el Noia visita la difícil pista del Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada