dissabte, 7 de novembre del 2015

Resultats de la quarta jornada


La jornada començava amb la primera victòria dels veterans del C.P. Calafell, a la pista del C.T. Barcino. Els dos equips que han pujat enguany, juntament amb el Manlleu, van disputar un partit que, en tot moment, va ser controlat pels visitants. No obstant, el conjunt local va protagonitzar una remuntada passant de l'1 a 5 al 4 a 5 definitiu, en els darrers minuts, que va fer perillar la victòria visitant.

El Vilanova guanyava a la difícil pista del Congrés, amb pocs efectius, demostrant que els locals no estan en el seu millor moment. El Malgrat s'imposava al 4 Vientos per la mínima, en un partit intens i igualat, entre dos equips que aspiren a ser a la Final Four. El Sant Celoni es desfeia del Noia Freixenet amb certa comoditat. Finalment, el Cerdanyola apallissava el Mollet, a domicili. El derbi vallesà no va ser el d'altres ocasions i els locals no van tenir el seu millor dia.


La classificació continúa encapçalada pel Montbui i el Manlleu, amb tres victòries de tres partits disputats. Ambdós no han jugat en aquesta jornada. El Malgrat i el Cerdanyola els han atrapat en la classificació.

Per la part d'abaix, el Calafell surt de les posicions de descens, després de sumar la seva primera victòria. El Mollet continúa cuer, sorprenentment, sense puntuar, després de quatre jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada