dissabte, 28 de novembre del 2015

Derrota previsible

C.P. Calafell - 2
Mollet H.C. - 8

El Calafell va sortir a la pista conscient que el Mollet no és un rival de la seva lliga, tot i que figuri en les darreres posicions i, abans del partit, tingués els mateixos punts que l'equip local. Sense la tensió de costum, com en alguns altres partits en aquesta temporada, l'equip verd-i-blanc va començar el partit encaixant un gol matiner que tirava per terra totes les esperances en treure un bon resultat en aquest partit.

El Mollet va sortir amb més pressió que en altres ocasions, per la situació on es trobava a la classificació, impròpia d'un gran equip com ell. Però, els gols van anar caient un rera l'altre i la tranquil·litat va notar-se a l'equip vallesà.

Raigoso, Busquets i Roura van liderar l'equip del Mollet que es va posar 0-5 per davant, amb certa comoditat. Només alguns pals van impedir que l'equip local tingués algun gol en el seu favor, sobretot dos de consecutius de Luna i Cañi.

Abans del descans, però, el Calafell marcava el seu primer gol, mitjançant Javi Luna, amb un gol per l'escaire, imparable pel porter visitant.

El segon temps va seguir la mateixa tònica, tot i que el Mollet va començar marcant i va afluixar el ritme.

Epi marcava el 2 a 6 que permetia escurçar distàncies al conjunt local, tot i no entrar massa en el partit.

Dues boles perdudes al mig del camp van permetre marcar al Mollet, en dos contracops clars, posant el definitiu 2 a 8 en el marcador.

El Mollet va aconseguir la segona victòria consecutiva i sumar sis punts en la classificació, després d'un molt mal començament de campionat, amb cinc derrotes consecutives.

El Calafell llençava el partit, conscient de què aquesta no era la seva lliga. Esperant tenir més sort en els propers partits, el conjunt local feia descansar jugadors importants en la plantilla.