dilluns, 6 d’octubre del 2014

Jornada 1



Aquesta nit comença una nova edició de la Lliga Catalana de Veterans (LCV) amb el partit entre el C.T. Barcino "B" i el C.T. Barcino "A". En la reunió que es va celebrar a la Federació es va acordar que aquest fos el primer partit de les dues voltes per a intentar evitar especulacions sobre el resultat i la classificació que poguessin perjudicar altres equips implicats.

El dimecres debutarà el nou equip que s'ha inscrit a darrera hora i que ha provocat un canvi de tot el calendari de la competició, el C.P. Manlleu. Els novells a la categoria jugaran a la difícil pista de la U.E. La Garriga, un equip amb solera i experiència en la LCV.

El dijous el G.E.i E.G. rebrà a La Salle-Premià, el conjunt que ha canviat el seu nom i la seu dels seus partits. Ara ja no es jugarà en el Col·legi de La Salle de Barcelona, sinó en el pavelló de Premià. Per tant, un nou desplaçament llarg per a alguns equips que posarà més quilòmetres a les espatlles.

El divendres es disputen dos partits de la primera jornada, els que jugaran Les Franqueses i el Sant Celoni B, a la pista del primer, i el que jugaran el Ripollet B i el Calafell.

Finalment, en un horari gens habitual en la LCV, el Malgrat B debutarà en la competició davant un conjunt experimentat, l'H.C. Esplugues. Veurem si els debutants comencen amb bon peu i demostren que volen seguir el camí del seu altre equip homòleg de Malgrat, aconseguint l'ascens en el seu primer any a la categoria.

6 comentaris:

  1. Tant el Malgrat A com el B aquesta primera volta permutaran els seus partits per jugar tota la primera volta els partits de fora,ja que no tenen pavello ,aixi l'horari aquet no val.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Digueu-ho a la Federació, ja que consta aquest horari en el calendari de la mateixa.

      Elimina
  2. Me parece un poco ridículo lo de las especulaciones entre el Barcino A y B. Las hubo el año pasado?.
    Cuando hace dos años el Ripollet A y B estaban en veteranos B también se actuó de la misma MANERA?
    En fin a disfrutar de una liga que empieza hoy y que deseo sea tan divertida como la del año pasado.

    GIO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso es lo que se habló y decidió en la reunión de la Federación, a la que no pude asistir. Por eso lo he puesto.

      Elimina
  3. La Salle/c.h.premià , juguen al pavello de Premià de Mar, cami del mig, 62

    ResponElimina