diumenge, 5 d’octubre del 2014

Aguantant mitja part al Mollet H.C.

C.P. Calafell - 0
Mollet H.C. - 8

En el partit pel tercer lloc de la III Taça Latina, el Calafell va rebre un càstig excessiu davant un Mollet H.C. que va jugar sense canvis i a un bon nivell. Els calafellencs van aguantar mitja part als vallesans que van disposar de forces ocasions per marcar, però el bon partit del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez, i la defensa ben col·locada dels verd-i-blancs van impedir que es convertissin en gols. Al descans s'arribava amb un 0-1 pel Mollet H.C., amb un penal fallat per Epi i amb un joc vibrant de contracops d'un i altre equip que va fer gaudir als espectadors que hi havia mirant el partit.

Al començar el segon temps, el Mollet va marcar quatre gols, gairebé seguits, en pocs minuts, i va decidir el partit. En la resta del segon temps, els dos equips van continuar lluitant, però només el Mollet va tenir premi en tres ocasions més, alguna d'elles amb molta fortuna. En definitiva, un marcador excessiu que no ha de tacar el bon paper que va fer el conjunt calafellenc en el torneig.

Aquí teniu el reportatge fotogràfic del partit pel tercer lloc davant el Mollet H.C.