dimarts, 28 d’octubre del 2014

Amistós multitudinari

C.P. Cubelles - 10
C.P. Calafell - 7

Amistós amb forces gols el que van disputar, ahir a la nit, els veterans del C.P. Calafell i el C.P. Cubelles, dos equips que es coneixen molt bé i que no els cal àrbitre per a aguantar 3 parts de 20 minuts sense discusions ni picabaralles. El resultat era el de menys, el Cubelles volia agafar ritme de partits, ja que porten dos setmanes ajornant partits a la Lliga A, i el Calafell ritme de competició, ja que els dos primers partits de lliga han estat molt assequibles.

El Cubelles va sortir fort amb el seu cinc inicial habitual en pista, mentres el Calafell tenia una àmplia banqueta i no sabia quin equip fer jugar. Tot i això, els cubellencs van trigar molt a marcar, segurament per la manca de partits que tenien.

El Calafell, però, va saber refer-se i va empatar a dos gols, abans d'acabar el primer temps, disposant d'alguna clara ocasió per a posar-se per davant que els davanters visitants no van saber materialitzar.

En el segon període, el Cubelles va sortir ben posicionat en defensa i va ser letal en el contracop. Els locals es van posar 6-2 per davant, en un no res. Tres dels quatre gols van ser de clars contracops, aprofitant la defensa desguarnida dels visitants.

Però, les rodes de canvis i l'entrada d'aire fresc van fer que el Calafell tornés a estar a prop de l'empat al final del segon temps. Amb tres gols consecutius, els taronges posaven el 6-5 en el marcador i deixaven pel tercer període les espases en alt.

En el tercer temps, el marcador feia el tonto i s'apagava i s'encenia, fent pampallugues. Però, els cubellencs van aprofitar les badades defensives dels visitants i marcaven quatre gols més que sentenciaven el partit, mentres el Calafell només era capaç de fer-ne dos.

El resultat definitiu de 10-7 demostra que les defenses no van ser el punt fort dels dos equips. El Calafell va notar molt l'àmplia plantilla i els seus jugadors no van disposar dels minuts necessaris per a entrar en el partit de manera habitual.

Però, el Cubelles va fer un bon partit, amb un joc combinatiu en atac molt esperançador, amb el Joan, el David i el Manel, ben acompanyats per la resta de l'equip.

En definitiva, un entrenament més que ha de servir per a no baixar el ritme en aquesta setmana de descans de la LCV i preparar el partit difícil que ens espera el proper dilluns a la pista del C.T. Barcino "A", davant jugadors experimentats i que no perdonen.

Al final del partit, els jugadors de Cubelles no van trobar lloc per anar a sopar i els vam convidar al nostre pavelló, de manera improvisada, on ens van atendre molt bé.