dissabte, 11 d’octubre del 2014

Resultats de la jornada 1



Els resultats de la primera jornada de la LCV "B" donen ja algunes pistes de com anirà la temporada. Mentre el Barcino B s'imposava al Barcino A (5-2), tal i com era previsible, el Manlleu golejava a domicili a l'U.E. La Garriga (2-7). El Barcino B vol repetir l'actuació de la temporada passada, on va assolir la tercera posició i va disputar la promoció d'ascens davant el Cerdanyola C.H.. El debutant de darrera hora, el C.P. Manlleu va demostrar que serà un equip que lluitarà per assolir l'ascens, guanyant en una de les pistes més complicades de la lliga, la de La Garriga. Per tant, comencen fort els dos equips que volen pujar, enguany.

El G.E.i E.G. va vèncer (3-2) a La Salle-Premià en el primer partit disputat al pavelló gironí, en aquesta temporada. Els veterans del G.E.i E.G. van tirar d'ofici i experiència per endur-se un partit molt ajustat en el marcador i sumar els tres primers punts.

Finalment, el Sant Celoni B va començar guanyant a domicili a Les Franqueses per un ajustat 4-5, marcador que demostra la igualtat entre els dos conjunts.

D'altra banda, hi ha dos partits ajornats en aquesta jornada inaugural del campionat. La Federació no va acabar de modificar bé el calendari, degut a la inclusió in extremis del Manlleu, i això ha provocat que el Ripollet B i el Ripollet A coincidissin en deu jornades, a casa. Per la qual cosa, el Ripollet B ha de canviar l'ordre de joc d'aquests partits. Això ha provocat que el debut del C.P. Calafell en la LCV d'enguany sigui el proper dimarts, al Pavelló Joan Ortoll, davant el C.H. Ripollet B. D'altra banda, sembla que continuen les obres en el pavelló de Malgrat de Mar i el Malgrat B no ha pogut disputar el primer partit de lliga.


Després de tot això, la classificació de la primera jornada queda encapçalada per la incorporació de darrera hora, el C.P. Manlleu, que ja es postula com un dels clars favorits a l'ascens de categoria. El Barcino B, en segona posició, sembla que pot ser un altre dels equips a batre en aquest campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada