dilluns, 17 de març del 2014

Rebem el Malgrat, un dels ossos de la categoria.

VS

C.P. Calafell - C.P. Malgrat

Aquesta nit, al pavelló Joan Ortoll, els veterans del C.P. Calafell rebem el C.P. Malgrat, un dels equips més forts de la categoria. Ja ho va demostrar en la primera volta, al seu pavelló, on vam perdre per un contundent 13 a 2. Vam notar la manca de concentració, per haver arribat tard, i en cap moment vam estar dins el partit.


No hem jugat cap vegada més en competició oficial. Només vam disputar un altre partit davant el Malgrat, en les segones 24 hores de veterans que organitzen al seu pavelló. En aquella ocasió, vam perdre 7 a 3, en un partit molt dur. Ens jugàvem passar a la final del torneig, davant el Barça. Avui serà diferent i esperem fer un bon paper, en el nostre pavelló.


Tot i la distància, ens vam quedar a sopar alguns dels jugadors de l'equip. Vam acabar fent pizzes en el forn de la pizzeria que hi ha tot just davant el pavelló de Malgrat. Enguany, estrenarem tercer temps amb un equip que no ha visitat, encara, el nostre pavelló i els nostres restaurants. Esperem estar a l'alçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada