dimarts, 25 de març del 2014

Jornada 18



La divuitena jornada del campionat comença el dimecres, amb el partit entre el Congrés i l'U.E. Horta, dos equips en la zona mitja de la classificació i que pot deixar fora dels llocs de perill a qui guanyi. Els dos conjunts són veïns i es coneixen prou bé. Potser el Congrés té l'avantatge del factor camp i surt com a favorit, inicialment.

El Malgrat visita el Palau Blaugrana, amb un partit entre el primer i el segon classificat de la LCV d'enguany. Segurament, els dos equips es veuran les cares, de nou, en la Final Four d'aquesta temporada. Però, el Barça ja va demostrar el seu potencial, guanyant al pavelló de Malgrat.

El Noia Freixenet té un desplaçament complicat a la pista del Sant Celoni A, un pavelló relliscós i que sempre fa patir els equips visitants. Aquest any, el Sant Celoni no ocupa les posicions que podrien facilitar-li l'accés a la final a quatre. En canvi, el Noia sembla llençat a entrar, aquest any si, a la Final Four per a disputar el títol.

El Mollet i el Cerdanyola disputen un derbi vallesà amb dos objectius diferents. Pels locals, la victòria és vital per continuar amb aspiracions d'accedir a la Final Four. Ho tenen força bé, però no poden deixar-se més punts amb equips de la part baixa de la classificació. En canvi, el Cerdanyola C.H. jugarà, una setmana més, per a sortir de les pocisions de descens.

El Vilafranca ja té gairebé assegurada la permanència i rebrà el campió sense cap pressió per a guanyar. Això li pot anar bé per a seguir amb la seva bona ratxa de resultats en aquest 2014. En canvi, el Cuatro Vientos no pot perdre més punts si vol continuar tenint opcions de defensar el títol.

Finalment, un partit clau en la part baixa de la classificació. El C.P. Calafell visita la pista del C.H. Ripollet "A". Els dos equips necessiten la victòria, però sobretot els visitants. Al pavelló calafellenc, els verd-i-blancs ja van guanyar per 4 a 0 i voldran sortir a guanyar, novament. Els locals tenen una magnífica ocasió per a apropar-se als llocs de salvació. Veurem qui s'endú el gat a l'aigua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada