diumenge, 30 de març del 2014

Jornada 19



La dinovena jornada de la LCV comença demà dilluns amb un duel interessant entre el campió i el segon classificat. Els de Blanes han de guanyar si volen mantenir les poques opcions que els queden d'entrar en la Final Four. En canvi, els de Malgrat han de guanyar el partit si no volen que Noia i Mollet els atrapin en el segon lloc.

El Calafell rep el Congrés en un partit important pels locals. Els visitants no es juguen res, però porten una bona ratxa de resultats que els ha fet sortir de les posicions de perill. Els calafellencs sortiran a per totes, per a recuperar l'onzena posició i sortir de la zona de descens directe.

L'Horta rep el Mollet un xic mermat d'efectius. Els visitants són favorits, però segur que el partit serà travat i molt igualat. El Barça rep el Ripollet "A" al Palau Blaugrana, en un partit de clar color local. El Noia i el Vilafranca es tornaran a veure les cares, una setmana després, aquest cop a l'Ateneu Agrícola. L'ajustada victòria del Noia al pavelló vilafranquí fa preveure un resultat molt ajustat, novament.

Finalment, el Cerdanyola rep un Montbui en hores baixes. Una victòria local els pot dona ànims per a afrontar el darrer tram del campionat amb més optimisme. En canvi, una victòria del Montbui li donaria, gairebé, la salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada