dilluns, 31 de març del 2014

Ens visita un equip perillós, en perill

VS

C.P. Calafell - C.P. Congrés

Aquesta nit rebem un dels equips més difícils del campionat, el C.P. Congrés, segon classificat de la temporada anterior de la lliga A de veterans. Aquesta temporada vam perdre el partit en la bombonera de la LCV, la pista descoberta del Congrés, per un ajustat 6 a 4. Tot i que la fresca no va ser l'esperada, afortunadament, no vam poder aconseguir cap punt, tot i haver merescut treure alguna cosa de la visita a Congrés.


En la temporada passada, el Congrés va visitar el Joan Ortoll i va endur-se els tres punts, remuntant un 2 a 0 advers. El partit va acabar amb 2 a 4 pels visitants, patint més de l'esperat per a aconseguir els tres punts, en un partit molt bo del Calafell. El millor de tot va ser el sopar, de nou. Una gran companyia i molta cordialitat que no es van poder repetir enguany, ja que no ens vam quedar a sopar. Esperem que avui poguem repetir l'estona agradable del tercer temps.


El C.P. Congrés ha creat un a Plataforma per a intentar salvar el club, amenaçat de mort per la manca de diàleg i solucions per part de l'ajuntament de Barcelona. Esperem que ben aviat es trobi una solució i poguem continuar jugant partits contra aquest club històric de l'hoquei català. Els veterans del C.P. Calafell us donem tot el nostre suport!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada