dissabte, 29 de març del 2014

Resultats de la jornada 18

Els resultats de la jornada 18 de la LCV han estat bastant previsibles. El Congrés guanyava a l'U.E. Horta per 5 a 2, demostrant la seva recuperació després d'un inici de campionat incert. El Mollet guanyava el derbi vallesà, amb més dificultats de les previstes, per 5 a 3. El Cerdanyola es va avançar en el descans per 1 a 2 i va estar molts moments del partit amb opcions d'aconseguir quelcom positiu. Raigoso va fer els gols decisius pels locals, que no van poder comptar amb la presència de Pepe Busquets, lesionat.

El Vilafranca aconseguia un resultat ajustat davant el campió, perdent per 4 a 6. D'aquesta manera salva ja els dos partits difícils que li quedaven, amb els deures ja fets. El Barça derrotava el Malgrat en un partit trepidant entre els dos primers classificats, el passat 22 de maig.

El Ripollet confirmava la seva bona ratxa de resultats en el tram final de campionat que l'han portat a sortir del descens, guanyant el Calafell per 8 a 3. El resultat no reflexa la igualtat que hi va haver damunt la pista, amb molts minuts del partit dominat pel conjunt calafellenc.