diumenge, 23 de febrer del 2014

Resultats de la jornada 14



Ja coneixíem el resultat del partit avançat entre el C.P. Malgrat i l'H.C. Montbui, jugat el passat dilluns dia 10 de febrer. El conjunt local va apallissar els de Santa Margarida per un contundent 11 a 2, al pavelló de Malgrat, venjant la derrota que van patir a Can Passanals en el debut a la màxima categoria de la LCV.

El partit més esperat, entre el campió, el C.F. Cuatro Vientos, i el líder, el F.C. Barcelona, no va defraudar i va ser molt equilibrat. L'1 a 2 final relfexa la igualtat entre els dos equips. El partit es va decidir en els petits detalls, com és propi en l'hoquei del més alt nivell.

El Noia va golejar el Calafell en un partit que es va decidir en la segona meitat. En el primer temps, el conjunt verd-i-blanc va plantar cara (3-1). Però el 6 a 2 enfonsava els calafellencs i el Noia ho va aprofitar per ampliar l'avantatge.

En el duel per a sortir de les posicions perilloses, el C.P. Vilafranca es va imposar a un Cerdanyola C.H. que anava amb baixes sensibles a disputar el partit. El conjunt local va fer bo el factor pista i, com era de preveure, en un partit amb pocs gols.

El Ripollet "A" va "jugar com mai i va perdre com sempre", tal i com destacaven en el seu Facebook, davant el Mollet H.C., en el derbi vallesà. Els de Mollet van anar amb l'equip al complert i no van deixar escapar l'ocasió de sumar tres punts importants en un desplaçament difícil, tot i ser el cuer.

Finalment, el Sant Celoni i l'Horta van jugar el 4 d'abril i van empatar a dos gols, en un partit molt igualat. Els dos equips ocupen una zona tranquil·la de la classificació i ja els anava bé l'empat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada