dilluns, 24 de febrer del 2014

Classificació després de la jornada 14




La primera jornada de la segona volta del campionat ha suposat uns lleugers canvis en les posicions dels darrers classificats. En un duel directe entre el Vilafranca i el Cerdanyola, els de l'Alt Penedès van aconseguir una victòria que els fa sortir, per primer cop enguany, de les posicions de descens i/o promoció. És el Calafell qui ocupa ara l'onzena plaça que permet jugar la promoció per a no baixar. Cerdanyola i Ripollet continuen en posicions de descens directe i hauran d'apretar en els propers partits si no volen perdre la categoria.

Per dalt, el Barça continua líder intractable, després de guanyar per la mínima al campió, a domicili, en el pavelló blanenc. El Malgrat segueix segon, a només tres punts del Mollet i el Noia, empatats a punts. Fora ja de les posicions de privilegi, el Cuatro Vientos, amb onze partits disputats, ocupa la cinquena posició.

El segueixen Sant Celoni i Horta que no han jugat el seu partit, en aquesta jornada. El Montbui sembla haver-se desinflat, després d'un excel·lent inici de campionat. El Congrés continua lluitant per a deixar enrere els equips que lluiten per a no baixar. Però hauran de lluitar en els duels directes amb els equips de sota per a que no els passin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada