dimecres, 5 de febrer del 2014

Sopar de gala a La Gran Muralla



La visita del Barça va provocar que el restaurant La Gran Muralla es vestís de gala per a l'ocasió. En aquest sentit, el nostre patrocinador principal va preparar un menú degustació delicatessen per a demostrar les seves arts culinàries i estrenar la brasa que va instal·lar en la reforma del local. Tot i que no hi cabíem al voltant, el Lin va obrir la brasa per a preparar el menú i fer les delícies dels jugadors dels dos equips i dels convidats que s'hi van afegir.


Aquesta era la imatge que van veure els jugadors dels dos equips només entrar a La Gran Muralla... es feia la boca aigua! Uns magnífics entrecots del Bundó, gambes i cigales de Vilanova i altres plats de collita pròpia esperaven l'arribada dels jugadors.


Els jugadors del Calafell i el Barça van al·lucinar amb l'aspecte i la presència del menjar en entrar al restaurant. No havien vist mai res semblant en cap dels partits que havien disputat fins ara. L'ocasió era per a celebrar-ho!


El Lin, culé fins la medul·la, va voler immortalitzar la visita del Barça al seu local renovat. Per a això, va fer-se fotos amb diversos jugadors blaugranes, com Xavi Segarra i Miguel Plaza.


Els jugadors del Barça van dir-li que coneixien el seu local a través del nostre blog i que tenien ganes de provar el menú degustació que havia preparat per a l'ocasió.


Gaby Cairo assenyalava l'entrecot que volia... poc sabia ell que es quedaria sense! L'alta assistència al sopar el va deixar sense el seu objectiu inicial, sense tenir-ne cap culpa.


Els jugadors del Barça van voler immortalitzar el sopar, al costat del Lin i la seva brasa, amb el menjar ben a la vista. L'Epi va ser l'encarregat de fer-los la foto.


El "Capi" va aconseguir que li signessin l'estic els jugadors del F.C. Barcelona de veterans, per al seu fill que li havia encarregat expressament. Com a bon pare, va complir amb els somnis del seu fill. Gaby Cairo va ser l'últim a signar. Bé, el penúltim. El darrer, va ser el Lin!


Els jugadors dels dos equips van estar força estona esperant que arribessin els plats, l'ocasió s'ho valia! La taula rodona habitual, es va allargar per a acollir els divuit comensals. La taula estava parada per a quinze i al final vam ser divuit!


El primer plat arribava a taula, unes verduretes embolicades amb bacon obrien el sopar. Hi havia molta gana i s'anava fent tard...


El Pancho Astudillo es va afegir al sopar, com a convidat, després de 24 anys d'haver marxat de Calafell. El seu retorn va ser molt celebrat pels jugadors locals, companys d'infància, recordant els anys que vam compartir amb ell.


El segon plat, la gamba de Vilanova, arribava sola però amb molt bon sabor. Una gamba que està a, gairebé, un euro la peça i que va ser assaborida com si fos or.


El Miguel Plaza recordava el sopar de l'any passat, en el Lizarran, on va acabar sol amb els jugadors del Calafell, tancant el local a altes hores de la nit.


El tercer plat, un ou ple de coses que va provocar la curiositat de tots els assistents al sopar i que va ser força comentat. Alguns, fins i tot, van immortalitzar el plat amb fotografies.


El Ferran Rodríguez va aprofitar per a posar-se al dia de l'OK lliga amb en Tino Martínez i també volia entrevistar en el restaurant a Gaby Cairo.


Més plats anaven arribant, d'un en un. Aquest cop, un escamarlà!


I uns saquets de verdura, aquest plat tradicional de La Gran Muralla. Els jugadors tenien més gana i el plat fort havia d'arribar, encara!


Però, després de preguntar qui volia molt o poc fet l'entrecot, a Gaby Cairo li van portar un bistec. Li van veure a la cara que era qui tenia més gana i el van servir el primer. Indignat i sorprès, va ser l'atracció de la nit i el focus de totes les bromes dels veterans.


Tot i això, s'ho va prendre amb filosofia i va ser un dels jugadors que més acudits va explicar durant la nit. Epi i Joan Totosaus el van acompanyar en el tradicional duel d'acudits dels sopars amb els jugadors del Barça. A les 2:40, els blaugranes van adonar-se que era molt tard i van marxar. Els calafellencs van estar un xic més, però no gaire. Els dos equips s'ho havien passat d'allò més bé, un cop més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada