dilluns, 3 de febrer del 2014

Comença el nostre Tourmalet, amb el Barça!

VS

CP Calafell - FC Barcelona

Comença el nostre Tourmalet particular amb la visita del F.C. Barcelona al pavelló Joan Ortoll. Els blaugranes són els líders destacats de la categoria i estan imbatuts, fins el moment. Molt motivats per a aconseguir el títol que se'ls va escapar, d'una manera extranya, la temporada passada, vindran al pavelló calafellenc amb més força que mai. El reforç d'Ivan Tibau s'està notant i els blaugranes han guanyat en solidesa i contundència ofensiva.


El Calafell, excepte en el primer partit de la temporada anterior on va perdre per 11 a 0, sempre ha demostrat que el joc blaugrana li va bé. El Barça ha aconseguit sempre la victòria davant els verd-i-blancs i res fa pensar que, avui, no torni a ser així. No obstant, el Calafell sap jugar als blaugranes i ha demostrat que hauran de patir per a aconseguir la victòria.


El millor de tot és que tornarem a disfrutar d'una nit i un sopar plens d'acudits que, de ben segur, s'allargaran durant altes hores de la nit. El gran ambient entre els dos equips sempre es trasllada a la taula, després de jugar a la pista. Aquest cop no serà diferent!



P.D.: Tenim confirmada l'alineació del Barça per a aquesta nit, amb "Tino" Martínez, a la porteria, Miquel Plaza, Lluís Segarra, Gaby Cairo, Toni Rovira, Lluís Coll i Xavi Segarra. Gairebé, l'equip de gala dels blaugranes, sense el nou reforç, però amb l'equip complert que va derrotar el Calafell per 0 a 11, l'any passat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada