dissabte, 15 de febrer del 2014

Resultats de la jornada 13



La jornada 13 del campionat començava amb un partit avançat. Es tracta del partit que van disputar el passat 30 de gener els equips del Malgrat i el Mollet que va acabar amb victòria local, en un partit amb molts gols. El partit va tenir un ritme "bestial", tal i com el qualifiquen els amics del Malgrat en la seva crònica. El joc va ser molt ofensiu, especialment en el segon temps.


El C.P. Calafell era golejat de manera excessiva a la pista del campió, el C.F. Cuatro Vientos. La sort i el porter Salarich van acompanyar el conjunt local que, sense fer un gran partit, va saber aprofitar les ocasions per a endur-se els tres punts de manera solvent.

Sorprenentment, el cuer, el C.P. Vilafranca, aconseguia una victòria molt important i contundent davant l'H.C. Montbui. Fent bo allò que al conjunt de Santa Margarida se li travessa el pavelló vilafranquí, l'equip local guanyava el seu primer partit en aquesta temporada.


El C.E. Noia Freixenet s'imposava per un resultat ajustat a l'U.E. Horta. El resultat de 3 a 2 manifesta la igualtat que hi va haver damunt el terreny de joc, el passat dijous. Divendres, el C.P. Congrés vencia a la pista del C.H. Ripollet "A", en un duel entre dos conjunts de la part baixa de la classificació. En aquesta setmana, el conjunt barceloní ha sumat quatre punts importants per a sortir de les posicions de perill.


Finalment, la jornada es completava el passat 9 d'abril, amb la victòria important del Cerdanyola C.H. a la pista del C.P. Sant Celoni "A", per 6-8, aprofitant les baixes en l'equip local, especialment la del porter Òscar Sáez. Els vallesans van aprofitar l'ocasió per a sumar tres punts importants, aprofitant que el Sant Celoni anava curt d'efectius i no podia fer canvis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada