dijous, 3 de novembre del 2011

Un partit dels d'abans!



Final Copa del Rey Hockey sobre Patines 1990.
VW Dominicos-Reus Deportiu.


¿No recordeu el Reus de Zabalía, Quico Alabart, Català, Llonch i José Matinazzo? Aquí teniu un partit històric, davant del Dominicos de Carlos Figueroa, Alejandro Avecilla i Yáñez. El resultat, 2-1, a favor del Dominicos, donava el títol als gallecs, a la pista de l'Alcobendas de Madrid. No té desperdici les garrotades que rebien alguns jugadors per part del públic. Altres etapes de l'hoquei que recordareu, de ben segur.

Per què, veterans som tots!

12 comentaris:

  1. fijaros en el minuto 6.12... la de ostias k le meten al jugador del Dominicos...

    ResponElimina
  2. Buenísimo Cachi, jajaja!!! qué tiempos!!! Ese hockey era mucho más vistoso que el de ahora, donde solo hay físico...
    Por cierto, yo veo un gol del Reus que no has subido al marcador Ramon...

    ResponElimina
  3. eaaaaa MVP Ramón !!!!!! aquesta setmana Campió!!! ho haveu vist!!!! Al loro!!!!

    ResponElimina
  4. Corrijo, Javi, tienes razón. Pondré 2-1. La verdad, el resultado es lo de menos. La notalgia de ese hockey es lo más destacable.

    Gràcies Josep, però només em diverteixo. Espero que tots us divertiu tant om jo! Em consta que molta gent de Calafell segueix aquest bloc per què ens fa riure, il·lusionar i deixar de pensar en els difícils moments que tothom està patint. Me n'alegro que això sigui així i passem una estoneta agradable cada dia. Només per això ja val la pena el bloc!

    A veure si us animeu a publicar alguna cosa vosaltres!

    ResponElimina
  5. MVP, MVP, MVP!!!! RAMON MVP DE LOS BLOGGERS!!! AL LORO!!!

    ResponElimina
  6. MVP? Més Val que Pareu! Passeu-ho bé i divertiu-vos. Tinc una sopresa apunt pel dilluns, una motivació molt, mooolt, mooooolt especial!

    ResponElimina
  7. lo he visto unas cuantas veces....para mi hockey del bueno ;-) ....y con un par de websS....menudos palos k se metían ehh , lo sé ya lo hemos vivido eh Ramon ?

    ResponElimina
  8. Avui en dia amb aixo que els jugador no es poden ni mirar sembla un joc de pixarrí. Aixo era divertit, hoquei i garrotades ben donades. Con dos cojones!

    ResponElimina
  9. I la gent s'ho pasava pipa!!

    ResponElimina
  10. jajajaj si amb el Casado jejejejejej

    ResponElimina
  11. recordo un partit a Reus Deportiu on al Canyi li van trencar les dents amb un cop d'stick. Encara les hem passat més putes per aquestes pistes de Déu!

    ResponElimina