diumenge, 20 de novembre del 2011

Sisena jornada de la lliga B de veterans.


Demà dilluns, comença una nova jornada de la lliga B de veterans, la sisena. Aquesta setmana no us hem posat la classificació, ja que s'han ajornat diversos partits i hem cregut oportú esperar una setmana més. El partit ajornat entre el Vallès Calafell CP i La Salle Bonanova es disputarà el dia 5 de desembre, si no plou! En el partit del que faltava saber el resultat, el CP Vilanova A es va imposar al CT Barcino per 4 a 0.

El primer partit d'aquesta jornada, entre el CT Barcino i la UE La Garriga sembla interessant, ja que són dos equips de la part alta de la taula. No obstant, La Garriga sembla haver agafat una bona ratxa i ha anat escalant posicions, després de la contundent victòria sobre l'Esplugues per 6 a 1.

El Vallès Calafell CP juga a casa, contra el CP Vilanova A. Un partit que no es pot escapar pels locals si volen mantenir-se a la part alta de la classificació. D'altra banda, el CP Vilanova A, va arrencar bé la lliga, però li van treure els punts del partit jugat contra el Cubelles per no tenir les fitxes ben tramitades o per aliniació indeguda i voldran recuperar-los.

El Sarrià rep el colista, el Cassanenc, en un duel entre dos equips de la part baixa de la taula. També ho és el partit entre el G.E.i E.G. i el Ripollet B.

L'Esplugues en mala ratxa, ja que porta dos partits seguits sense guanyar, rep el CP Cubelles, que s'ha recuperat del mal inici i li han donat aire els punts assolits a la darrera jornada. El CP Vilanova B rep La Salle Bonanova, en un partit que pot fer-lo mantenir en els llocs de privilegi.

Però el duel estelar de la jornada és el que enfrontarà al Montbui amb el Valldoreix, els dos equips que encapçalen la classificació. Tots dos tenen un partit perdut i el duel decidirà qui continua liderant la classificació, després d'aquesta jornada. Per tant, serà un partit dur i difícil pels dos equips.

4 comentaris:

  1. LLuitarem!!!! FORÇA MONTBUI!!!! Felicitats pel blog!!!!!

    ResponElimina
  2. Eppss, ens veiem divendres. ja direu lloc per sopar, ja que en vindrem una bona colla!!

    Oriol

    ResponElimina
  3. Si si ja us poseu en contacte amb el delegat, nosaltres el sopar el fem tots junts al pavellò mateix!!! ens veiem divendres!! jofre

    ResponElimina
  4. Gràcies Jofre. Però això que dos equips quedessin per sopar a través del nostre bloc no ens havia passat encara. Benvingut sigui!
    Veterans som tots.

    ResponElimina