dimarts, 8 de novembre del 2011

Segona victòria a casa.


Vallès Calafell C.P. 9 - F.D. Cassanenc 1

El Vallès Calafell C.P. ha vençut aquesta nit, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, el F.D. Cassanenc per nou gols a un. El marcador, no obstant, no reflexa la diferència entre ambdós equips. Cal reconèixer que el F.D. Cassanenc ha tingut moltes oportunitats per fer créixer el seu marcador, però el nostre porter, avui MVP, sense cap mena de dubte, el David "Tututs", ha demostrat per què és el porter menys golejat de la categoria. Ell ens ha salvat de moltes ocasions que han tingut els gironins i que no han sabut materialitzar, gràcies a l'encert del nostre porter.

Pel F.D. Cassanenc han jugat: Josep Buch (porter), Francisco Javier Martínez, Ricard Figueras, Joan Casas, Angel Mainegre, Francesc Nadal i Benet Presas.

Pel Vallès Calafell C.P. han jugat: David Totosaus "Tututs" (porter), Eugeni Collado, Ramon Ferré, José A. Espinosa "Epi", "McGregor" Ponce (cinc inicial), Javi Luna, Jordi Canyelles "Canyi", Joan Totosaus "Tutus" i Josep Rion.


El partit s'ha iniciat amb un gol del Vallès Calafell C.P. en el primer minut del partit, després de robar la bola i fer un ràpid contracop d'Eugeni que ha sorprès els jugadors del Cassanenc. No obstant, durant diversos minuts ha durat el 1-0 en el marcador, fins que en el minut 10, aproximadament, el Cassanenc ha empatat el marcador, 1-1, amb gol de Francisco Javier Martínez. El Calafell no estava jugant gens bé, sobretot en defensa, i molt espès en atac.


Un cop iniciada la roda de canvis, en que els suplents del Vallès Calafell han anat entrant en pista, s'han anat produint alteracions en el marcador. L'equip ha començat a carburar i ha arribat el 2-1, fet per Javi Luna. El 3-1, obra de Josep Rion. I, poc abans del descans, "Canyi" posava el 4-1 al marcador. Així ha acabat la primera part.


La segona part s'ha iniciat amb el cinc que ha acabat la primera i s'han anat produint els gols a la porteria del Cassanenc. No obstant, val a dir que el Cassanenc sortia bé al contracop i posava en perill la porteria del Calafell, però el "Tutus" ha parat força. El 5-1 ha estat fet per Javi Luna. El Cassanenc ha demanat un temps mort a manca d'11:43, que el Calafell ha aprofitat per fer canvis i fer entrar el cinc titular en pista.


Un cop reprès el partit, el cinc titular del Vallès Calafell, aquest cop sí més encertat, ha anat trobant-se millor en el joc. El 6-1 i el 7-1, no han trigat en arribar, a manca de 10 minuts pel final, per Eugeni i "Epi". Tot i els gols del Calafell, el Cassanenc no ha afluixat i posava setge sobre la porteria local, en diversos contracops perillosos, de 2 o 3 contra un, deixant sol el porter, fins i tot, en algun cop.


No obstant, el Calafell ha sentenciat el partit amb el 8-1 fet pel "Tutus", de falta directa. El Cassanenc ha fallat una falta directa, per acumulació de faltes dels locals, que ha parat molt bé el porter, David Totosaus "Tutus". Finalment, el 9-1 l'ha fet "Epi", convertint un penal.


L'arbitratge, de Joan Rovira, sense incidències. El penal i la falta directa del Calafell han estat clares i gens protestades pels visitants. No hi ha hagut expulsats, ja que ha estat un partit força net. Això ha ajudat a que Joan Rovira pogués xiular sense problemes el Calafell, cosa que ell mai vol fer. I és que com els de casa no hi ha res!


Al final, esportivitat entre els dos equips i salutació a l'afició. Els tres punts es queden a Calafell i ens permeten recuperar els primers llocs de la taula, que després de la derrota del Barcino contra el Valldoreix s'apreta una mica més.

Veterans som tots!

25 comentaris:

  1. molt bona crònica Ramòn. el primer l'ha marcat l'Eugeni.i dels altres crec que el tutus el 8-1 i l'Epi el 9-1. Ànims!!

    ResponElimina
  2. La pròxima setmana serà un rival molt fort. Hi ha que jugar millor o ens guanyaran companys. Convocats : Ramón, Pitu, Cach, Mc Gregor, Rión, Luna, Jordi, Tutus i Tuts MVP. Ànims!!

    ResponElimina
  3. el saben aquell que diu....... la vas a tirar jajajajajaja Epi collonut!!!!

    ResponElimina
  4. Ja estan posats, he hagut de mirar el vídeo.

    ResponElimina
  5. Descansen Epi i Eugeni. El Valldoreix és el líder, així que tocarà patir i jugar bé per guanyar. Veterans som tots!

    ResponElimina
  6. jejejejejejejejejejeje!!!!!!!
    Epi

    ResponElimina
  7. POR CIERTO, DESPUÉS LA CENA CON TODOS GENIAL!!

    ResponElimina
  8. dimarts soparet a la pizzeria oficial del Valldoreix, no es el Lizarran però està força bé. Ens Veiem.

    Oriol

    ResponElimina
  9. Segur que està de conya la pizzeria Oriol!! La catarem,jeje!!

    Ramon, revisa el video, el 6-1 es del nen del chicu, no del escocés...

    Veterans som tots!!!

    Javi.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. jejejejejje el escocés!!!
    buenísisisisimo. me parto!!

    ResponElimina
  12. Per cert Oriol, fan liebres (combinats a la Pizzeria) jejeje

    ResponElimina
  13. Enhorabuena compis!!!! Esos veteranos buenos!! Veterans som tots! Fins i tot els que no juguen!! Una abracada

    ResponElimina
  14. Rectificat, el 6-1 pel nen del Chicus.

    Haurem de catar la pizzeria, Oriol.

    Perín, tengo una camiseta para ti. Veterans som tots!

    ResponElimina
  15. Del que no hi ha dubte és que les eines de motivació d'ahir no van fallar! Boys, Boys, Boys...

    ResponElimina
  16. ya estais pensando en comer y beberrrr ..y primero hay k ganaaaarr jejejeje...si se puede claro jojojojojo

    ResponElimina
  17. Perín, pasa la bolaaaa!!!! chupón!!! ajajajaja!!!

    ResponElimina
  18. si hombreeee...la va a pasar jajajajaja

    ResponElimina
  19. Claro!! Ya veo ya!! Si estoy no ganáis... Chupando bola la pierdo y contraataque.. Que fama me ganao!! Menos mal que tenemos al tutus... Voto por darle "nuestro Zamora" si acaba temporada co mejor portero !aúpa tutus!

    ResponElimina
  20. Jo també Tutus forever!!! Encara que tenim de fer un reconeixement al Ramón... Que dieu Veterans som tots... Un altre al Ferran "paparazzi" i als nostres esponsors.

    ResponElimina
  21. Vengaaaa, aquí premios y reconocimientos para todo quisqui, anda yaaaaaaa!!!!!

    Y Ferran que afloje la gallina, que l'ESpigol crece como la espuma gracias a los veterans, y el año que viene en la Old League más aún!!!

    Jojojo!!! Pichichi=pelota

    Javi.

    ResponElimina
  22. Un reconeixement per mi? Encara no em jubilo! hehehe. Tinc corda per estona! Ja veureu quines entrades estic preparant...

    ResponElimina
  23. El millor reconeixement són les 308 visites que porta avui aquest bloc. Rècord absolut! El anterior rècord estava en 269. El millor és que només són les 20:39 del vespre. Encara falten 4 hores!

    ResponElimina