diumenge, 6 de novembre del 2011

Quarta jornada de lliga.


Després de la setmana de festa, demà comença la quarta jornada de la lliga B de veterans. Cal destacar que, de l'anterior jornada, hi ha hagut dos partits ajornats. Un d'ells, el nostre davant La Salle Bonanova. L'altra novetat ha estat la retirada dels tres punts al Vilanova A, en el seu partit davant del Cubelles. Sembla que les fitxes del Vilanova A no s'havien tramitat correctament i la Federació ha deixat sense la victòria obtinguda al Vilanova i amb un resultat de 0-0 al marcador, però amb tres punts d'or que situen els cubellencs entre els primers classificats de la taula.

En aquesta jornada, hi ha partits força interessants. D'entrada, el primer d'ells, que es disputa demà dilluns, entre el C.T. Barcino i el C.H. Valldoreix. El liderat esta en joc! El Barcino, líder de la classificació, amb nou punts, s'enfronta al Valldoreix, un dels favorits de la categoria, que ve de punxar davant l'Esplugues.

El Vallès Calafell C.P. rebrem un presumible rival assequible, donat que té zero punts, com és el F.D.Cassanenc. No podrem refiar-nos, però, ja que venim de dues setmanes d'inactivitat, pràcticament, i ens pot faltar concentració pel partit. Per això, poc abans de l'encontre, motivarem els nostres jugadors d'una forma especial. Esteu atents al bloc!

El Sarrià s'enfronta al Ripollet B, un partit fàcil pels barcelonins. El Cubelles visitarà la difícil pista de La Garriga, d'on provarà de treure els tres punts. El Montbui rebrà La Salle Bonanova, en un partit aparentment desigual.

La jornada es tancarà divendres amb un Esplugues, co-líder, que jugarà el seu partit contra el sancionat Vilanova A. Segur que els vilanovins voldran recuperar els tres punts perduts ben aviat i li posaran difícil a l'equip local. El Vilanova B, d'altra banda, rebrà un assequible G.E.i E.G.

8 comentaris:

  1. ja tinc ganes de que sigui dilluns!!!!!

    ResponElimina
  2. Força McGregor!! "A por ellos!!"

    ResponElimina
  3. Ramon, jo també t'estimo!! Ets el millor...
    Petonets i força!!

    ResponElimina
  4. Ostres! Qui déu ser aquest anònim que m'estima tant? Gràcies pels petonets! jejeje.

    ResponElimina
  5. Si volem una competició seriosa està bé que es preseguiexi als tramposos. Prou de jugadors sense fitxa, prou de jugadors veterans de menys de 30 anys. Col.laborem-hi tots, denunciem a tothom qui es burli de la competicó.

    ResponElimina
  6. Ramon wuapo. A veure si em dediques un gol i si no pots me-l fiques a mi...
    T'estimo! Petonets!!!

    ResponElimina