dimecres, 9 de novembre del 2011

Nou rècord del bloc: 372 visites!


Gràcies de nou! Ahir va ser un dia rècord. Una gran notícia per celebrar que, avui, fa dos mesos que va engegar aquest projecte de bloc de veterans. Una idea que ni molt menys pretenia arribar on ha arribat, especialment en el dia d'ahir. 372 visites en un sol dia! Ahir, el sismògraf que mostra les vostres entrades va patir fortes alteracions amb 43 visites a les nou del matí i 42 visites a les cinc de la tarda. Dades espectaculars que suposen, també, el rècord d'entrades en una hora. Sense cap mena de dubte tenieu ganes de veure el resum del partit d'ahir!


Si mireu la gràfica del primer mes, el bloc no ha parat de créixer. La màxima va arribar amb el primer partit de lliga, amb 269 visites. Però el més important és la progressió que ha tingut el bloc en visites. Això demostra que, cada cop més, som més gent que el seguim. Ja des de tot el món, però també des dels diversos equips de la competició. Sense cap dubte, el bloc dels veterans del Calafell és la referència de la blogsesfera de l'hoquei patins i dels veterans en particular. Tothom mira aquí els resultats, les cròniques, els vídeos i, sobretot, passa una estona agradable, lluny dels problemes quotidians.


Però, ahir, la gràfica va pujar un graó més. Com veieu, ja vam passar de les 300 entrades i, gairebé, de les 400. Vam assolir la xifra rècord de 372 en un sol dia. Gràcies a vosaltres!

Que prenguin nota els nostres esponsors, que no esperaven, segur, aquesta gran publicitat que els estem fent des d'aquí. Nosaltres tampoc! Però, l'any que ve, pujarem el caché! Gràcies a tots. Sense vosaltres, això no seria possible. Veterans som tots!

3 comentaris:

  1. Lo millor és que cada dia comença de zero el comptador.

    ResponElimina
  2. Tot aixo es sensacional!! Vull fer una crida a tots els companys que fan possible el Blog pero en especial al artifex que es el Ramon, per aquesta iniciativa que va tindre i la seva aportacio diaria i cuotidiana del redactat gentil i objectiu sobre la nostra aficio.

    Gracies Ramon! Veterans som tots!

    ResponElimina
  3. Gràcies Perin, t'has guanyat una entrada. L'estic preparant! hehehe.

    ResponElimina