diumenge, 13 de novembre del 2011

Classificació després de la quarta jornada.


Aquesta quarta jornada ha acabat amb l'Esplugues líder, tot i l'empat contra el Vilanova A. El primer empat de la lliga B de veterans d'aquesta temporada. Fins ara, tot eren victòries o derrotes.

La jornada, però, no ens ha deixat cap sorpresa. Va començar amb una contundent victòria a domicili del Valldoreix contra el Barcino, per 3 a 9, i la ja comentada victòria del Vallès Calafell a casa contra el Cassanenc, per 9 a 1. Sens dubte, el partit de la propera jornada, entre el Valldoreix i el Calafell, promet ser d'allò més interessant.

Sorprenentment, el Sarrià perdia davant del Ripollet B, per un ajustat 1-2. La Garriga vencia al Cubelles per 7 a 4, i empaten a punts a la classificació. Finalment, el Montbui guanyava a la Salle per 6 a 1 i es col·locava entre els llocs de privilegi. I el Vilanova B guanyava per 5 a 1 el G.E.i E.G.

Per tant, darrera del líder, l'Esplugues, van cinc equips amb nou punts, entre els quals hi som nosaltres, el Vallès Calafell C.P., amb un partit menys. Som l'únic equip que compta els partits per victòries. Esperem que no es talli la bona marxa de l'equip i puguem seguir guanyat i encapçalant la classificació!

1 comentari:

  1. y con un partido menos.....el martes a jugar con el segundo clasificado..

    ResponElimina