dimarts, 22 de novembre del 2011

0-7, però amb Protesta de l'acta.


Vallès Calafell C.P. 0 - C.P. Vilanova A - 7.
El partit d'avui ha suposat una nova derrota del Vallès Calafell C.P. a la lliga B de veterans. La veritat és que ha estat un mal partit del Vallès Calafell, on el Vilanova A ha demostrat ser superior, avui, als calafellencs. No obstant, al final del partit, hem protestat l'alineació indeguda de dos jugadors del C.P. Vilanova A. Esperarem, doncs, la resolució del Comitè de Competicio.

Pel Vallès Calafell C.P. han jugat: David Tototsaus (porter), "Mc Gregor" Ponce, Eugeni Collado, "Epi", Jordi "Canyi" (cinc inicial), Joan Tutusaus, Josep Rion, Javi Luna, "Pitu" Olaya i Josep Maria Hernàndez (porter).

Pel C.P. Vilanova A han jugat: ¿Juan Carlos Albacete?, Joaquim Miret, Joan Oliva, Jordi Orus, David Molina, Xavier Ferrer i Òscar Fernàndez. Els dos darrers jugadors no tenen l'edat corresponent per jugar en aquesta categoria. per aquest motiu, el Vallès Calafell ha protestat l'acta.


En el partit d'ahir, comptàvem amb la presència de la nostra animadora favorita, la Rosario. Sense cap mena de dubte, ella sempre aporta l'alegria que fa falta per començar els partits i es fa notar de valent. Gràcies Rosario, pel teu suport!


Abans de començar el partit, l'escalfament i les xerrades tàctiques de rigor. Rafa Weiler es va consolidant com el nou "Míster" dels veterans. 


I una novetat, el nou crit de guerra: Veterans som tots!


El Vilanova ha començat fort, amb un gol en el primer minut, que ha enxampat un Calafell encara fred i gens colocat en pista.


Els atacs del Vilanova han estat constants, davant d'un Vallès Calafell que no ha trobat el seu joc habitual i la seva posició en pista.


Avui, un recuperat "McGregor" Ponce ha sortit en el cinc inicial.


Els atacs del Vallès Calafell no han tingut la seva energia habitual, ni el seu perill de costum.




L'afició presenciava el desenvolupament del partit. Al minut deu, el Vilanova aconsegueix el 0-2.



Aquest fet ha obligat a demanar temps mort al "Míster".

 

La segona part no ha tingut història, el Vilanova ha aconseguit cinc gols més. 


La contundent derrota no deixa lloc a dubte. El Vallès Calafell no ha jugat gens bé. Haurem de millorar força i no anar tant confiats. No obstant, la protesta del final del partit per alineació indeguda del Vilanova ens pot donar els tres punts d'aquest partit.

14 comentaris:

  1. Ja et confirmo jo que el porter que surt a la foto no és el Juan Carlos Albacete ni per casualitat.

    ResponElimina
  2. No ho és no... I no vegis quin fart de parar es va fotre el colega... Vam perdre perque vam jugar fatal i perque van ser moooolt millors, peró el porter d'ells va parar moltíssim.
    També hem de fer autocrítica i adornar-nos de que no podem continuar jugant així. Hem d'estar més concentrats en jugar i no estar tant pendents de l'àrbit i de protestar, per exemple.

    ResponElimina
  3. Com que ni havien 2 que no tenien l'edat????? com ho sabeu??? i tenien fitxa???.. aixo es un expediente x... jejjejej i el porter, no sabeu qui era??. No crec que en una caegoria així, s'hagin de fer aquestes coses...
    jofre

    ResponElimina
  4. no pasa nada "chicas" ,.......ya remontaremos !

    veterans som tots !!!!!!

    ResponElimina
  5. Jofre, el porter no era perque el que sortia a la fitxa el coneixem i sabem qui és, i com diu el primer anónim, t'asseguro que no era pas l'Albacete el que va vindre a jugar... Els altres dos, ho deia a la fitxa, que eren menors de 30 anys (un d'ells bastant menor).
    A part de han pogut fer com amb el porter i jugar uns amb fitxes d'uns altres...
    Era quasi tot l'equip nou, només hi havia 3 jugadors de l'equip que va jugar amb els amics del Cubelles...

    ResponElimina
  6. la fitxa no podia ser mai de veterà si son d'avans del 80. Jo desitjo que els equips, juguin i guanyin o perdin tan es, però collons , siguem seriosos!!!!!!
    jofre

    ResponElimina
  7. Jofre, a le fitxes posava la data de naixement. L'àrbitre estava alertat d'aquesta possibilitat i ho va corroborar. Eren nascuts després de 1981.

    El més sorprenent és que la Federació els hi fes la fitxa, sabent que no complien l'edat mínima per jugar la competició.

    Em sap greu per ells, per què van merèixer la victòria, però això no és correcte. Si volem una lliga seriosa, hem de complir les normatives tots.

    ResponElimina
  8. Totalment d´acord amb Tu, però a llavors demanarem, les normatives a peu de lletre, començar els partits a la hora estipulada, amb un marge màxim de 15 d´hora sobre el horari oficial de començament, instalacions en bones condicions, poguer acabar un partit, sense que vingui el vigilant que te que apagar les llums, i no es pot continuar, arbrits en bones condicions fisiques i sobre tot tècniques, etc,etc

    ResponElimina
  9. La veritat es que quan un perd, no te que donar tantes excuses, que si els jugadors son joves, que si el porter es o no es l´Albacete, ja que segons en van comentar, va jugar amb el altre Vilanova ( En un torneig ) i no li vau fer cap gol, el Vilanova va ser superior i res mes.
    La questio es pasar-ho bé i no fer-se mal.

    ResponElimina
  10. Jo crec, primer, que quant hi han normes, son per complir-les.... Igualment, lo de l' edat tractant-se de la categoria que es , s' ha de complir, crec que fer la ralla als 1980 , ja dona molta llibertat. I sincerament, anar un partit sabent que no vas " legal" tampoc ha de ser molt de profit per un mateix. Total, m' agrada el hoquei i juguem per disfrutar, pero en aquest cas, consider-ho que el calafell te raó. En tot, jo firmo.
    Jofre( ja sabeu qui soc no?? Jeejejeeje)

    ResponElimina
  11. Hola bona nit a tots, amb sap greu que el Pati Calafell no acepti la derrota, no passa res un altre dia poder guanyaran ells, pro d'alineacio indeguda res de res ,als jugadors que fan referencia per massa joves tenen la corresponent fitxa Federativa des de fa tres temporades, atots els equips i ha jugadors joves i alguns ven aporp vostre com es el Pati Cubelles , pro si es guanya llavors no es protesta res , lo que teniu que lamentar esque el Pati vilanova va guanyar amb dos jugadors a la pista de mes de 50 anys cose que al Calafell esta molt lluny,i per ultim recordar que un jugador del Calafell va estar jugan al Vilanova sense tenir l'edat de vetera o que pasa que ens falla la memoria.........

    ResponElimina
  12. Anònims vilanovins, aquí ningú està treient mèrit a la victória vilonovina. El Vilanova sempre hem dit que és just guanyador, i ens va donar un bany, tal i com reflexa el marcador.
    Peró ara bé, un cop estàs inmers en una competició oficial, hi ha unes normes a seguir, i no pots fer jugar a cada partit a qui et dongui la gana, tingui o no tingui fitxa, o tingui l'edat que tingui. Crec que aixó no és just per als rivals que sí assumeixen les normes i les compleixen.
    Tots podríem agafar algun dia algun porter d'un cert nivell i que, a més, si estés en actiu, millor, i guanyaríem més partits, segur. O agafar dos o tres xavals de 25 anyets i en plena forma quan facin falta. Així segur que es guanyarien més partits, fos l'equip que fos, oi? Peró siguem seriosos, anónims, aixó està bé?
    Jo sincerament crec que no és de rebut, i molt més quan es fa d'amagat i intentant enganyar al rival (com amb el porter, que inclós es dirigien a ell com a Juan Carlos...).
    El que dius d'aquest jugador de Calafell que va jugar a Vilanova sense tindre l'edat, només referma el fet de que ja porteu anys fent aixó, peró no ho justifica ni molt menys.
    Resumint, que enhorabona per la victória al Vilanova, peró aquesta no hauria de valdre tres punts a la competició...

    ResponElimina
  13. EL PRÒXIM DIA LI DIEM A UNA DE L'OK LLIGA QUE ENS DONI UN COP DE MÀ???? JAJAJAJAJAJA

    ResponElimina
  14. Hi han equips que sempre han posat a gent sense fitxa. Quan un s'apunta sap el que hi ha. Cumplir les normes i pagar 57 €, que al cap i a la fi es una assegurança per si a algú li passa alguna cosa. Ja som grandets per anar fent tonteries...

    ResponElimina