dimecres, 8 de novembre del 2023

Tres punts collits a L'Horta

U.E. Horta - 4

C.P. Calafell - 8

El Calafell guanya a L'Horta, en una pista de parquet i gràcies a uns últims cinc minuts intensos en el final de la primera meitat.

El marcador l'obria Romario, al minut 2, amb un xut col.locat. però, un minut després, L'Horta empatava. El mateix Romario feia el 2-1, en el minut 10, desviant la bola rasa, aprofitant un refús. Romario feia el tercer, en el minut 20, aprofitant un contracop.

A partir d'aquí, un Calafell en tromba, sentencia el partit, just abans del descans. L'1-4 el feia Sergi Romeu, en el minut 22. L'1-5 el marcava Prieto, en el minut 23. I, novament, Romario feia l'1-6, en el minut 24.

L'Horta arrencava el segon temps amb força, fent el 2-6, al minut 28. L'equip local apretava, intentant eixugar la diferència en el marcador. Però, era Ramon Ferré qui marcava el 2-7, en el minut 35, amb un xut ajustat al pal que passa per sota el braç del porter, i Romario que completava el seu repòker particular, en el minut 40. El Calafell dominava per 2-8 i es va relaxar en els últims minuts, deixant descuidada la defensa i encaixant dos gols del conjunt local que maquillava el resultat.

Al final del partit, foto de la victòria, amb dues absències que estaven fent "altres coses més importants" a la pista. Bon soparet a un nou local d'Horta, on va el Lluís, i cap a casa, per a rematar la nit.