dimarts, 21 de novembre del 2023

Ànims, Mauro!

C.T. Barcino B - 2

C.P. Calafell - 8

Els veterans del Calafell han dominat en el partit davant el Barcino B. El partit era, a priori, dels més complicats de la lliga. Però, el Calafell ha estat molt fi i ha golejat als locals, amb un joc combinatiu molt efectiu.

El Barcino B ha tingut les dues primeres oportunitats, però els verd-i-blancs han marxat al descans amb 0-5. Magnífiques triangulacions i contracops ràpids, per a trencar el quadre local, han estat la clau per a sortir victoriosos. El Calafell ha trobat les passades al segon pal, amb facilitat, la única manera de batre al porter barceloní.

El segon temps ha estat similar, tot i que el Barcino B ha tingut menys oportunitats de marcar. El Calafell s'ha posat 0-8, en el minut 10 del segon temps. En aquell moment, una lesió fortuīta de Mauro, ha trencat el partit. El jugador local ha sortit lesionat. Esperem que no sigui molt greu, tot i que tenia mala pinta! Ànims, Mauro!

El Barcino B ha maquillat el resultat, en els últims 10 minuts de partit. Tot i això, Genís Anfruns ha tingut una bona actuació sota els pals de la porteria visitant. Els golejadors calafellencs han estat Romario (3), Romeu (2), Esplugas (2) i Luna. Els tres punts consoliden el Calafell en la zona alta de la classificació.