dilluns, 27 de novembre del 2023

Set, hat trick i rosco


C.P. Calafell - 7

C.H. Molins de Rei - 0


El Calafell guanya al Molins de Rei, en el partit ajornat de la sisena jornada, amb un marcador clar. Tot i el set en blanc, el Molins ha tingut moltes ocasions per a marcar. Però, una brillant actuació del porter internacional, Genís Anfruns, l'ha dut a acabar, per primer cop en la seva vida, amb un "rosco" sota pals. Genís ha demanat als seus companys que li fessin aquest favor. I, tot i el setge visitant, ha pogut mantenir-se imbatut. Genís completa així un nou triomf en la seva carrera, després de la Taça Latina del 2022, on va ser nomenat millor porter del campionat, juntament amb el seu company, Josep Maria Palau.

L'altre crack de la nit ha estat el gran "Capi", completant un "hat trick" històric, amb rematades al més pur estil Casado, gairebé empotrant-se contra el pal i la tanca de fons. Tres golets que li serveixen per ser l'MVP de la nit. Els altres gols, se'ls han repartit entre Javi Luna, Ramon Ferré, Javi Martínez i David Prieto.

El primer temps ha acabat 2-0, amb gols de Luna i Tutus. El Molins ha disposat d'un penal, ben aturat per Genís, al més pur estil Trullols. Martínez ha errat una directa i l'àrbitre no ha donat per vàlid un gol de Ferré que havia rebotat en la panxa d'un defensa.



En el segon temps, el Calafell ha estat un allau en atac, tot i que el Molins ha disposat d'una directa i superioritat. Els visitants no han pogut marcar, tot i els nombrosos xuts a porta que han fet. Jose ha disposat d'una bona ocasió, llençant un tret al pal. Rivi ha hagut de deixar el partit, en el segon temps, per una molèstia al pit. En definitiva, tres punts més per a seguir en la lluita per posició Final 4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada