dilluns, 30 d’octubre del 2023

Ha sobrat un minut

C.P. Calafell - 3

C.H. Prat B - 4

Els tres punts han volat cap El Prat, en l'últim minut de partit. Els visitants han guanyat un partit molt igualat, amb alternances en el marcador. Els locals han merescut puntuar i, fins i tot, han tingut ocasions per a guanyar el partit. Però, al final, no hi ha hagut sort.

El Calafell ha arrencat ben plantat en defensa i ha aconseguit avançar-se en el marcador, en un contracop rematat per Javi Martínez. El Prat B ha aconseguit empatar, amb un xut ajustat al pal. La bola ha entrat plorant, després de tocar en Josep Maria Hernàndez, que ha defensat la porteria verd-i-blanca, aquesta nit.

Novament, el Prat marcava un gol similar, entrant la bola plorant, després de tocar la bola en Hernàndez. Però, Javi Martínez marcava el gol de l'empat, en una nova contra, rematant al segon pal. Amb 2-2 s'arribava al descans.

En el segon temps, el Calafell ha sortit a pel partit. Romario ha disposat d'una clara ocasió a porteria buida, rematant al pal, una doble combinació amb Epi. Pocs minuts més tard, Romario bombejava la bola a l'àrea, per a que Prieto rematés el 3-2. El gol feia justícia al bon joc del Calafell.

El Calafell volia sentenciar el partit i s'ha descol.locat un xic en defensa. Però, ha tornat a resituar-se i aconseguia frenar els atacs del Prat. L'àrbitre ha xiulat un penal molt injust de Luna sobre un davanter visitant. El Prat no ha transformat. Hernàndez ha fet una magnífica aturada.

Però, El Prat ha aconseguit empatar, a manca de sis minuts, bombejant una bola a l'àrea que ha desviat lleugerament un davanter visitant. El toc sutil i amb intenció, ha despistat a Hernàndez, canviant la direcció de la bola i tocant el pal, abans d'entrar. No obstant, el Calafell ha disposat de tres contracops per a marcar el gol de la victòria. Una rematada de Luna a mitja alçada, una de Romario que ha aturat el porter visitant i un aixeca i pica de Prieto que no ha entrat de miracle. Tot això, just abans de que els visitants marquessin el gol decisiu, en una contra, rematant al segon pal i desfent l'empat en el marcador.

Una llàstima pel bon partit del Calafell que, avui, estrenava equipació. La nova samarreta no ha portat sort als locals, haurem de jugar amb la negra, en el proper partit.