dimecres, 25 d’octubre del 2023

Tres punts a Premià

C.H. Premià - 2

C.P. Calafell - 5

Els veterans del Calafell han guanyat en el primer desplaçament de la temporada. El rival ha estat el Premià, un equip combatiu que no ha posat en perill la victòria visitant. Ha estat un partit molt net, amb poques faltes, propi de dos equips nobles jugant a hoquei.

Al minut 2, el "Capi" rematava una assistència de Sergi Romeu, per darrera la porteria. El porter no esperava la rematada i Joan Totosaus ha engaltat molt bé la bola, enviant-la a l'escaire del primer pal.

El segon gol, però, ha trigat en arribar. Xavi Esplugas marcava de xut sec. El Premià ha fet el seu golet, 1-2, a través de Sergi Garcia, posant emoció en el marcador. Però, novament, Esplugas ha marcat l'1 a 3, en una espectacular mitja volta, dins l'àrea. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El segon temps començava amb un gol de falta de Sergi Romeu, rematant el toc de Prieto, a l'escaire. El porter no l'ha vist, tapat per la tanca local. El Premià ha fet el 2-4, en una bona arrossegada, des de fora de l'àrea, executada per Sergi Ortíz. Finalment, Esplugas completava el seu 'hat trick' particular amb un nou gol que sentenciava el partit. Bona actuació de Palau, sota els pals.

El sopar ha estat genial, amb bona teca i bon rotllo entre els dos equips. El Premià vol venir al nostre torneig, prenem nota. El proper dilluns, partit d'alt nivell, al pavelló Joan Ortoll, a les 21:45, davant el Prat B.