dilluns, 24 de novembre del 2014

Jornada 7



La setena jornada comença amb un partit de important, entre el Barcino B i el G.E.i E.G., ja que l'equip gironí té molt d'ofici i pot complicar els tres punts al conjunt local que, a priori, surt com a favorit i amb la condició de líder invicte del campionat.

El dimarts es disputa el partit estrella de la jornada, entre el Calafell i el Manlleu. Aquest duel arriba un xic aviat i pot ser decisiu per ocupar una de les places d'ascens directe. El Manlleu es planta al Joan ortoll amb una sola derrota i un partit més, empatat a punts amb el Calafell. Els locals saben que s'enfronten a una plantilla millor home per home, però volen fer valer el factor pista i la major experiència en la categoria.

L'Esplugues rebrà La Salle-Premià en un altre partit interessant. El Sant Celoni B rep el Barcino A, en un partit que pot ser força disputat. El Valldoreix visitarà el Ripollet B, si no s'altera l'ordre de joc. Recordem que el Ripollet B ha d'alterar uns deu partits per no coincidir amb l'altre equip de la localitats que disputa la Lliga A de veterans. I, finalment, el Malgrat B visitarà La Garriga, en un altre partit on s'alterarà l'ordre del calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada