diumenge, 9 de novembre del 2014

Jornada 5



En la cinquena jornada de la LCV "B", el Valldoreix visita la pista del líder, el Barcino B. En principi, els locals surten com a favorits, però els de Sant Cugat tenen prou experiència i ofici per plantar cara i donar la sorpresa.

El Calafell rep el Sant Celoni B en un partit, a priori, de clar color local. Però els dos equips mai s'han enfrontat entre ells i caldrà veure si els visitants planten cara a un Calafell que és el màxim golejador de la categoria, tot i haver jugat un partit menys que molts dels altres equips.

L'Esplugues rep el Barcino A en un partit força igualat. Els dos equips volen sumar els tres punts per remuntar en la classificació. L'U.E. La Garriga visita la pista de Les Franqueses amb un objectiu: la victòria. Els garriguencs poden jugar aquesta temporada el paper de jutges de la competició i de ben segur ocuparan els llocs d'honor al final de la mateixa.

El Ripollet B rep a La Salle-Premià, buscant la seva primera victòria del campionat. Finalment, el Manlleu rebrà el Malgrat B, invertint l'ordre de joc. Els de Manlleu surten com a favorits en un duel entre els dos equips debutants, aquesta temporada, en la LCV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada