divendres, 21 de novembre del 2014

Victòria d'ofici i una "animalada" de sopar

La Salle-Premià - 2
C.P. Calafell - 4

Difícil desplaçament a la pista de Premià de Mar, on ara juga l'antiga La Salle Bonanova, ara La Salle-Premià. Els calafellencs van guanyar tirant d'ofici i experiència, en un partit on l'equip local va fer mèrits per a aconseguir quelcom més. Els calafellencs va patir per la victòria, fins els darrers segons de partit. El conjunt local va plantar cara i va tenir opcions de puntuar fins el final.

El partit començava malament pel Calafell, ja que un rebot de la bola en la xarxa de darrera la porteria, feia tornar l'esfèric a l'àrea de gol, on un jugador local rematava a plaer el primer gol de la nit (1-0). Els jugadors verd-i-blancs van protestar l'alçada que havia agafat la bola, però l'àrbitre va interpretar que venia d'un rebot. El gol suposava una gerra d'aigua freda pels visitants, ja que, fins a aquell moment, tenia el partit controlat. Era el minut cinc de partit.

Als tres minuts, Javi Martínez feia el gol de l'empat, en una magnífica jugada individual i aprofitant que el porter local estava tapat, xutant la bola a l'escaire de la porteria. Fins aquell moment, el porter de La Salle-Premià havia aturat nombrosos xuts dels calafellencs. L'empat es desfeia, en el minut quinze, gràcies a un xut de Frederic Sevé, des de mitja pista, que va ser molt protestat pels jugadors locals. Segons ells, el gol no havia entrat, però l'àrbitre el va donar per bo. La realitat és que va ser una jugada molt ràpida i que pocs van veure clara. Amb aquest marcador (1-2) s'arribava al descans.

En la segona meitat, els locals van apretar en atac i, a través de contracops perillosos, aconseguien el gol de l'empat, en un xut llunyà que el porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez, va voler rebutjar amb el cap, sense èxit. Amb l'empat a dos, els locals es van animar i van seguir atacant, però els calafellencs, tot i que passaven certs moments de nerviosisme, van saber aguantar i jugar amb tranquil·litat. Cal dir que, La Salle-Premià va marcar un gol que no va pujar al marcador de tant de pressa que la bola va sortir de la porteria. Ni l'àrbitre, ni els jugadors locals, ni alguns jugadors visitants es van adonar, de tant ràpid que va sortir la bola de la porteria. Per això, tothom va continuar com si res.

El gol de la victòria el faria Ramon Ferré, a manca de deu minuts pel final del partit, en una magnífica internada per la banda, aprofitant el passadís que oferia el conjunt local, i rematant a porta de xut creuat, davant un porter local tapat per un defensa. L'equip calafellenc controlaria el partit, a partir d'aquell moment, jugant uns cinc minuts últims d'hoquei control que feia que l'equip de La Salle disposés d'escasses ocasions de gol. En un contracop, a manca de segons per a acabar el partit, Joan Tutusaus feia el gol de la tranquil·litat pels visitants, el definitiu 2-4.

Per tant, un partit que es podia haver decantat per qualsevol de les dues bandes i on els calafellencs van trobar major oposició que en els partits anteriors. Ara toca esperar la visita d'un dels equips favorits per l'ascens, el C.P. Manlleu, al Pavelló Joan Ortoll, el proper dimarts, a les 22:30.

El sopar va ser improvisat i no esperàvem que n'hi hagués. Per aquest motiu, molts no ens vam quedar a sopar. Però, els que ho van fer ens han enviat fotografies. Podem dir que va ser una animalada de sopar. No només per la bona qualitat del menjar, sinó per la presència d'animals que van amenitzar la vetllada. Mireu les fotografies. Esperem poder repetir-ho un altre dia!