dimecres, 22 d’octubre del 2014

Segon partit a casa davant l'Espluges

VS

C.P. Calafell - Esplugues H.C.

Aquesta nit, a les 22:00h., els veterans del C.P. Calafell juguen el segon partit a la seva pista davant l'Esplugues H.C., un equip dur de rosegar i al que costa molt vèncer. La prova és que, en el nostre primer any a la LCV, ens va costar molt guanyar al conjunt del Baix Llobregat. Ho vam aconseguir (6-0) amb molt sacrifici i patiment. 
Aquí, aquí i aquí podeu veure el vídeo d'aquell partit. En aquell partit, el nostre company, Jordi Montserrat, es va lluïr amb un magnífic reportatge fotogràfic, el podeu veure aquí, aquí, aquí i aquí.

L'Esplugues compta amb jugadors d'experiència, com José Ramon Pueyo i el porter Manel Estrada, un dels millors de la LCV. No obstant, aquesta temporada no compta amb el porter Juan Ramon De Moya, que ha fitxat pels veterans del F.C. Barcelona.

Però, l'Esplugues també porta bons records als jugadors calafellencs, ja que en la seva pista es va aconseguir una victòria en l'últim segon, amb gol de Ramon Ferré, que donava tres punts vitals per assolir l'ascens en aquella temporada. Aquell resultat va ser molt celebrat pels jugadors verd-i-blancs.

Per tant, haurem de suar per vèncer al conjunt vermell-i-blanc que és un dels òssos de la categoria i a qui hem de respectar moltíssim. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada