divendres, 31 d’octubre del 2014

Plantilla 2014/15


La plantilla dels veterans del C.P. Calafell per a aquesta temporada comptarà amb dues novetats principals respecte la temporada anterior, les incorporacions de Javi Mudarra i Javi Martínez. 



La resta de jugadors seguiran en l'equip i no hi haurà cap baixa. Per tant, la plantilla estarà configurada per deu jugadors de pista i dos porters:


10.- Josep Maria Hernàndez: Repeteix a la porteria, per quart any consecutiu. Li encanta parar els xuts amb el casc i, a més de motivació, aporta seguretat a l'equip amb les seves actuacions. 
1.- David Tutusaus "Tutus": L'altre porter de l'equip que la passada temporada va fer unes excel·lents actuacions i que vol repetir en aquest campionat per a aportar seguretat sota els pals i demostrar la seva qualitat.
2.- Eugeni Collado "Chicu": Defensa contundent i que aporta caràcter a l'equip. Aquest any combinarà les funcions de delegat del primer equip del club amb la de jugador dels veterans. Vol tornar a recuperar les bones sensacions dins la pista i el seu habitual nivell de joc, després d'un any i mig.
3.- Frederic Sevé "Frede": Defensa golejador, amb un xut increïble des de mitja pista i portent físic que dóna oxigen a l'equip quan ho necessita. Motivat i amb seguretat resulta imparable pels jugadors rivals. La temporada passada va ser el segon màxim realitzador de l'equip.
5.- Javi Luna: L'home gol de l'equip. La seva habilitat i facilitat per marcar el fa ser el principal valor en atac. No obstant, també pot jugar en defensa i repartir joc, donada la seva gran visió del mateix.
7.- Jordi Cañellas "Canyi": Aqusta temporada vol aportar més en atac i marcar alguns gols més. La seva energia i temperament sempre suposa un revulsiu per a l'equip en els moments complicats.
6.- Joan Tutusaus "Capi": El capità és el més veterà de l'equip. La seva entrega i el seu bon humor han fet que es guanyi el respecte del vestidor. Tot i no ser un golejador, el seu sacrifici és un bon exemple per la resta dels companys.
8.- Javi Martínez "Romario": Una de les novetats de l'equip que aportarà màgia en atac i millorarà el joc combinatiu de l'equip. La seva habilitat pot aportar variants ofensives i desembussar partits travats, en moments puntuals.
13.- José A. Espinosa "Epi": Lluita i velocitat en atac, amb arribada i gol. És un dels motors de l'equip i el millor explicant acudits en els tercers temps. Aquesta temporada vol demostrar que pot tornar a ser un dels màxims golejadors de l'equip.
18.- Miguel Ángel Pêrín: Jugador complert que ha anat madurant en els dos darrers anys i que aporta fons físic a l'equip. Amb gol i un bon xut, és un dels puntals en el joc ofensiu, especialment en els llençaments de penal.


8.- Javi Mudarra: L'altra incorporació de la temporada que aporta contundència defensiva i muscle. Poc a poc, va entrant en l'equip i a base de minuts recupera les seves qualitats de "pura sang" que tenia de jovenet.


4.- Ramon Ferré: Amb més protagonisme a l'equip que en altres temporades, millorant el seu físic i aportant més en atac, espera fer una bona temporada. Segueix sent el blogmaster de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada