dissabte, 4 d’octubre del 2014

L'Alcobacense fa patir el Calafell

A. Alcobacense - 4
C.P. Calafell - 5

Darrer partit de la jornada de dissabte, davant l'altre equip portuguès del grup que, a priori, semblava un rival assequible, però que va fer patir el Calafell fins el final. Els dos equips van acusar el cansament dels tres partits anteriors. El Calafell va sortir confiat i excessivament relaxat a la pista, fins que es va trobar amb un 2-0 en contra. Per sort, abans del descans, va escurçar distàncies mitjançant Cañi, que s'estrenava al torneig com a golejador.

Amb el 2-1, novament, el Calafell va veure factible la remuntada i va tornar a baixar el ritme. El conjunt portuguès va aprofitar per a fer el 3-1. Però, Epi va aconseguir, de nou, escurçar distàncies. Amb el 3-2, el conjunt català anava entrant dins el partit. Però, en una jugada desafortunada, Epi es marcava un autogol en pròpia porta, amb el peu. El 4-2 deixava coll amunt el partit pel Calafell, ja que mancaven set minuts pel final del mateix.

En aquell moment, els calafellencs van demanar un temps mort i van sortir a pressionar a tota la pista el conjunt portuguès que semblava esgotat. Amb una pressió asfixiant i molt d'encert en atac, el Calafell va aconseguir tres gols en cinc minuts. Cañi feia el 4-3, Epi l'empat i, novament, Cañi, en un contracop, marcava el gol de la victòria (4-5). Els dos darrers minuts van ser de control pels calafellencs que es van dedicar a aguantar la bola, tot i això van patir algun ensurt. La victòria donava el segon lloc del grup als verd-i-blancs.

Aquí teniu el reportatge fotogràfic del partit.