divendres, 3 d’octubre del 2014

El partit clau


S Alenquer-Benfica - 4
C.P. Calafell - 4

El dissabte pel matí es va disputar el partit decisiu del grup per saber quin equip passaria a la final de la III Taça Latina. Abans de començar, els dos equips van fer un respectuós, emotiu i sentit minut de silenci per la mort del Manolo Luna (d.e.p.), pare del nostre company i amic, Javi Luna. També, en senyal de dol, els jugadors calafellencs es van enfundar la samarreta negra per jugar el partit.


El Calafell va començar molt bé l'enfrontament, dominant el joc i fent un hoquei molt seriós i efectiu. Tant va ser així que es va avançar 0-2 en el marcador, mitjançant Epi i Perín. El primer gol va arribar en una magnífica combinació entre Ramon Ferré i Epi (el podeu veure en el vídeo). Els portuguesos van començar a jugar el seu joc habitual i van aconseguir marcar de penal l'1 a 2, abans del descans. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.


En el segon temps, els portuguesos empataven a dos, en un contracop. Pocs minuts més tard, s'avançaven 3 a 2, de penal, novament. Els àrbitres estaven sent rigurosos amb els calafellencs. Però, Epi tornava l'empat al marcador. De falta directa, per acumulació de deu faltes dels portuguesos, Ramon Ferré feia el 3-4, arrossegant la bola de manera imparable. Aquest gol donava la primera posició del grup, de manera momentània, als calafellencs.


Però, a manca de tres minuts, en una jugada d'astúcia, el conjunt portuguès provoca un penal. Ramon Ferré agafa l'estic d'un dels davanters de l'Alenquer-Benfica i aquest el deixa anar, caient al terra. L'àrbitre sevillà xiula penal i els portuguesos aprofiten per a fer l'empat. El Calafell, conscient que l'empat els deixava en segon lloc del grup, intenta apretar els darrers tres minuts, sense sort.





Aquí podeu veure el reportatge fotogràfic del partit.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada