dijous, 2 d’octubre del 2014

Segon partit, davant l'amfitrió!

C.P. Calafell - 7
C.P. Fuengirola - 5

Sense parar un sol minut, els veterans del C.P. Calafell van haver de jugar el segon partit consecutiu en la primera jornada de la III Taça Latina, davant el conjunt local del Club Patín Fuengirola. Els andalusos volien aprofitar el cansament dels calafellencs per sumar una victòria important per la classificació, però no va ser així.

Conscients de que el cansament faria patir al final del partit, els jugadors del C.P. Calafell van imposar un fort ritme de joc que va permetre agafar una bona renda en el marcador. Amb un 3 a 0, el Fuengirola es veia desbordat per l'atac calafellenc. Sota els pals, Josep Maria Hernàndez demostrava la seva qualitat, amb magnífiques actuacions. Els locals aconseguien el 3 a 1, però els catalans tornaven a marcar, mitjançant Javi Mudarra (que s'estrenava com a golejador en la competició). Epi i Perín, amb tres gols cadascú, serien els altres golejadors del partit.

Els calafellencs van gaudir d'un avantatge clar de 6 a 1, abans de que el cansament els fes baixar el ritme. Va ser llavors quan l'equip local va aprofitar algun penal i algun contracop per a escurçar distàncies, fins el 6 a 3. No obstant, el 7 a 3 semblava sentenciar el partit, però dos gols més dels locals feien passar uns darrers minuts de nervis als calafellencs. Al final, el 7 a 5 demostrava la superioritat del Calafell, davant un Fuengirola lluitador i que va plantar cara fins el final.

Aquí teniu un bon reportatge fotogràfic del partit.