dijous, 3 d’octubre del 2013

Sopar de Champions, a Vilanova!


L'amistós de Vilanova va valer la pena perquè vam poder anar a sopar al mític Giraldillo. Ens faltava aquest cromo pel nostre àlbum particular i aquest cop el vam aconseguir. Hem de donar les gràcies als cambrers i al personal que ens va esperar per a rebre'ns i deixar-nos sopar en aquest establiment tant conegut de la capital del Garraf. I les gràcies al Frede per fer les gestions oportunes!


Amb el local sense gent i amb els cambrers recollint, els veterans del C.P. Calafell entraven al restaurant. Valia la pena la visita a Vilanova només per a degustar el concorregut Giraldillo.




Tot i ser a darrera hora i amb la persiana mig baixada, mireu quina pinta tenia l'aparador de la barra!


Pletòric Tot-terreny el què vam demanar tots! Un plat molt complert i que no va deixar a ningú amb gana, tot i l'esforç que havíem fet a la pista. Bé, al Frede li hagués entrat un altre com aquest!


Amb els plats a taula, esperàvem que dos companys de Vilanova (el Juanjo i el Salvador) arribessin per a acompanyar-nos. Ells van ser els valents que es van atrevir a compartir taula amb els cracks de les nits veteranes.


Al vestidor vilanoví hi va haver cònclau, després de l'amistós. Havien de decidir coses importants i, per això, es van demorar un xic!


Però, finalment, es van integrar molt bé en el grup i van sopar el mateix que la resta, un Tot-terreny! El Josep Maria no va portar la Nuri, però sí a un convidat!


Al final, tots a pagar! I vam haver de marxar per respecte al personal, però agraïts pel gest d'esperar-nos fins a aquestes hores... Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada