dimarts, 1 d’octubre del 2013

Els què faltaven!


Aquesta nit, a l'entrenament dels veterans del C.P. Calafell érem tretze jugadors de pista i dos porters. L'aparició des de feia temps de veterans il·lustres com el "Parrita", el Montserrat o el "Pitu" ha estat una de les notes positives de l'entrenament d'avui. El "partidet" ha estat amb dues parts de 25 minuts i cronòmetre electrònic. Les rotacions no han estat habituals, tothom volia jugar. Però tots hem tingut els nostres minuts.


El Josep Maria Palau s'ha pogut estrenar aquesta temporada, per fi! La setmana passada, un problema  amb els patins el va impedir fer el debut. Aquesta nit, s'ha pogut vestir amb les botes del seu pare i no li han anat massa bé. Sembla que havien rebut algun cop en els darrer partits que les havien deixat un xic flonges.


L'Eugeni Collado segueix tocant bola i fent voltes pel seu compte a la pista de la carpa annexa al pavelló. Avui, ha suat de valent. Cansat i xop ha anat a la dutxa el primer!


Els veterans han pogut observar l'entrenament del primer equip i veure el Borja fent gols com un desesperat. Com veieu, érem bastants a la banda esperant entrar a la pista! El Mudarra també ha vingut i ha tingut algunes topades dures amb la valla i algun jugador...


Però la foto més esperada era la del "Rivi" posant-se els nous patins... aquells que el fan volar per la pista i que brillen com estels platejats quan es desplaça de banda a banda de la pista.


I les genolleres... les què vam anunciar ahir en primícia en aquest blog! Cal dir que no ha estat l'únic que ha anat d'estrena... l'Epi també ha estrenat botes noves!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada