diumenge, 27 d’octubre del 2013

Resultats de la jornada 1



La primera jornada de la que molts equips anomenen la millor lliga de veterans del món va acabar el passat divendres. El primer partit ja el vam analitzar en aquest blog, el CE Noia es posava líder a la pista del C.P. Calafell, demostrant tot el seu potencial i fent jugar a totes les seves estrelles.

El dijous es disputava el partit entre dos equips molt similars en quant a sistema de joc, el C.P. Vilafranca arrencava un punt de la difícil pista del Cerdanyola C.H.. L'empat a quatre demostra la igualtat que hi va haver a la pista i en el marcador.

L'H.C. Montbui va debutar, a Can Passanals, davant l'equip debutant a la categoria. El C.P. Malgrat no va poder endur-se res positiu i va acabar tastant el nivell de la lliga A. Els locals es van assegurar una important victòria contra un equip que serà un rival a tenir en compte.

El Mollet H.C. va patir de valent per a derrotar els seus veïns del C.H. Ripollet. Els visitants van voler demostrar que no són l'equip de l'any passat i que seran un equip aa tenir en compte, aquesta temporada. No obstant, els tres punts es van quedar a casa, després d'un partit molt equilibrat, en el derbi vallesà.

Finalment, l'U.E. Horta aconseguia empatar davant el C.P. Sant Celoni, a cinc gols. Els locals s'han reforçat aquesta temporada i ho van demostrar fent patir de valent a l'equip revel·lació de la temporada passada. L'empat deixa contents i satisfets els dos equips.

El partit més esperat de la jornada, el què havia de ser la final de la temporada passada que no es va jugar, va acabar ajornat per al proper dia 29 d'octubre. Així que haurem d'esperar uns dies més per a saber si el C.F. Cuatro Vientos és capaç de repetir la victòria aconseguida al Palau, la temporada passada. O bé, si el Barça és capaç de venjar la pèrdua del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada