diumenge, 20 d’octubre del 2013

Jornada 1



La lliga A de veterans comença amb un derbi intercomarcal entre el C.P. Calafell i el C.E. Noia Freixenet que tindrà com a principal atractiu la visita del porter Joan Papiol "Papi" al seu antic pavelló. Els calafellencs no volen repetir el mal paper de la temporada anterior i donaran el millor de sí mateixos per a aconseguir un bon resultat que els doni moral. En el Noia cal veure quins jugadors es desplacen a Calafell, però és molt possible que es pugui veure, novament, a Guillem Cabestany jugant el partit.

El dijous es disputarà el partit més esperat de la temporada, el què havia de ser la repetició de la final de la temporada passada i que no es va arribar a disputar. El F.C. Barcelona rep al Palau Blaugrana el F.C. Cuatro Vientos, l'equip que li va prendre el títol la temporada anterior i que, a més, va ser l´únic equip de vèncer al Palau. Segur que serà un partit molt interessant de veure i on els dos equips sortiran a per totes!

El mateix dijous, el Cerdanyola C.H. rebrà a la seva pista el C.P. Vilafranca, en un partit molt equilibrat de forces entre dos equips amb un estil de joc molt similar. Els dos conjunts practiquen un hoquei clàssic i que resulta molt efectiu. Són els dos equips que rentabilitzen millor els seus gols i que assoleixen resultats més equilibrats. Segur que es veurà un partit molt igualat en tots els aspectes.

El divendres, el C.P. Malgrat debuta a la lliga A, a la pista de l'equip que va debutar-hi la temporada passada, l'H.C. Montbui. Serà un partit difícil pels locals, ja que es trobaran amb un equip que practica un hoquei de xoc i certa duresa. L'.H.C. Montbui haurà de vigilar els xuts forts de Cassola i mirar que Ramon Benito no reparteixi molt de joc. Veurem si el Malgrat és capaç d'arrencar amb victòria davant un dels equips revel·lació de la temporada anterior.

El Mollet H.C. rep el seu veí, el C.H. Ripollet A, en un partit de clar color local i que pot servir al conjunt blanc-i-vermell per a sumar els tres punts i arrencar el campionat millor que en la temporada anterior. Segur que els Raigoso, Busquets, Peralta, Roura,... no deixaran escapar aquesta oportunitat de vèncer a un equip que ha recuperat la categoria aquesta temporada. No obstant, faran bé de no refiar-se.

Finalment, l'U.E. Horta comptarà amb Ferran Pujalte per a començar el campionat sumant els tres punts davant un Sant Celoni que va ser l'equip revel·lació de la temporada anterior. Els visitants voldran sumar la victòria per a demostrar que, aquest any, poden optar a entrar en la Final Four de la lliga A de veterans. Per tant, un partit interessant el què es veurà al pavelló d'Horta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada