dimarts, 11 de desembre del 2012

Passejada blaugrana


Vallès Calafell CP 0 - FC Barcelona 11

Massa càstig pel Vallès Calafell CP davant del Barça, en un partit que ha estat de clar domini blaugrana, però amb ocasions pels locals que no han pogut materialitzar. Els pals i el porter blaugrana, Jordi "Tino" Martínez, han impedit que el Calafell marqués en algunes ocasions. Tot i disposar de tres penals, el conjunt local ha estat incapaç de fer un sol gol al Barça. Res a dir, aquest equip juga una altra lliga que no és la nostra! Això sí, hem disfrutat com a "crios" al poder jugar amb els Cairo, Rovira, Segarra, Plaza y Coll. ¡Que nos quiten lo bailao!


L'àrbitre del partit, Honorino Boada, apuntava els noms a les actes recordant vells temps quan xiulava partits als jugadors d'un i altre equip. Cal dir que ha afavorit l'espectacle, en un partit molt net, xiulant tres penals a favor del Vallès Calafell CP. Per desgràcia, teníem mala punteria i no hem marcat cap gol.


Els primers deu minuts han estat de tempteig per part dels dos equips. El Vallès Calafell aguantava bé els marcatges en defensa i el Barça no podia marcar. A les contres, però, el conjunt local era imprecís i precipitat. La primera ocasió del partit ha estat, però, pel Vallès Calafell. "Canyi", en un xut des de l'extrem de l'àrea, buscava el rebot en les guardes del porter, "Tino" Martínez, que gairebé ha estat a punt d'introduir-se la bola dins la pròpia porteria.


Començava la roda de canvis en l'equip local i algunes imprecisions en defensa han permès inaugurar el marcador al Barça. Plaza marcava el primer, de tir creuat a l'escaire de Josep Maria Hernàndez, 0-1. En un contracop, dos minuts després, Rovira marcava el segon, a passada a mitja alçada de Gaby Cairo, 0-2.


Després de la sacada del Vallès Calafell CP, el Barça recupera la bola i en una jugada de combinació, Segarra es planta davant el porter local i marca el tercer. El 0-3 ha desmoralitzat lleugerament l'equip local que, fins llavors, havia aguantat força bé el partit. Les errades de marcatge les ha arofitat el Barça per marxar en el marcador.


Segarra, de fort xut des de mitja pista, ha fet el quart pel Barça. El rebot de Josep Maria Hernàndez ha anat al pal i s'ha colat a la porteria local, 0-4. Faltaven encara 4:43 pel descans. I, en la següent jugada, en un contracop magistral, Gaby Cairo feia el cinquè.


Els últims quatre minuts han estat de domini blaugrana, però sense gols. La manca d'encert de cara a porta del conjunt local i els pocs intents de xut que han fet, han fet que el joc ofensiu del primer temps fos molt pobre, cosa poc habitual en el Vallès Calafell CP. Ha faltat l'alegria d'altres ocasions i l'encert per poder materialitzar alguna ocasió. Javi Luna ha desaprofitat un penal a manca de cinc segons per acabar la primer part. Amb el 0-5 s'ha arribat al descans.


A la mitja part, hem repetit la foto, ja que el Frede no havia disparat bé la càmara. El Barça s'ha ofert a repetir la fotografia, exclusivament pel blog! Cal dir que la resta de fotògrafs havien aprofitat bé la primera oportunitat, però la càmara oficial del blog es quedava sense poder posar la foto del partit, així que tothom ha estat conscient de la magnitud de la tragèdia i s'han ofert amb gust a repetir la immortalització de l'esdeveniment.


Només començar la segona part, el Barça ha fet dos gols més, 0-7. En una jugada per darrera la porteria, Lluís Coll marcava el vuitè. El porter David Tutusaus no podia fer res, tot i que no ha estat a l'alçada d'altres partits. Quedaven disset minuts i el partit es feia llarg pels locals.


En una nova jugada de combinació, Gaby Cairo feia el novè. Els errors en les passades locals eren constants. Eugeni Collado s'ha ressentit d'una lesió que va patir al partit davant el Montbui i ha hagut de ser substituït. Ramon Ferré ha tornat a la pista, després d'una mala arrencada de la segona part, i l'equip ha millorat defensivament.


Això ha donat major confiança als verd-i-blancs que, tot seguit, han estavellat la primera pilota al pal de la porteria blaugrana. Començava a haver més joc combinatiu i els jugadors locals retrobaven les sensacions en atac que no havien tingut en tot el partit. Fins i tot, s'ha disposat d'alguns contracops clars per poder marcar que no s'han pogut aprofitar.


Plaza, en un xut que el porter local no ha vist, ha marcat el 0-10. Els últims quinze minuts de partit s'han disputat més en el terreny del Barça que en el del Vallès Calafell CP. No obstant, novament, els pals i "Tino" Martínez rebutjaven un i altre cop els xuts locals.


Lluís Coll, en una nova jugada per darrera la porteria, marcava el definitiu 0-11. Un resultat massa abultat pels mèrits del conjunt local. Josep Rion ha disposat d'un nou penal que no ha pogut transformar i, en una jugada posterior, Ramon Ferré ha llençat lleugerament per damunt del travesser un rebuig del porter del Barça.


Abans d'acabar el partit, un parell de pals més pel conjunt local i un nou penal fallat, aquest cop pel "Canyi". 


Així doncs, un primer temps en que ens hem contagiat molt del joc del Barça i un segon temps on hem començat a ser nosaltres i ens hem anat trobant més a gust dins la pista a mida que avançaven els minuts. Llàstima de no haver tingut encert en atac, ja que mereixíem alguns gols per maquillar el resultat que no han arribat. Un altre cop serà!

4 comentaris:

  1. Els que hi erem al pabelló vem disfrutar d'un gran Barça, que com be dius tú Ramon, ells estan en un altre lliga. Sembla mentida, que amb la mitja d'edad que tenen, aguantin un partit sencer fent home i les jugades els hi surtin com si res. Felicitar al C.P. Calafell per ser tant atrevit i voler-li plantar cara a tot un poderós Barça.

    ResponElimina
  2. Va ser un partit molt bonic de jugar amb constants contraatacs a una i altre porteria. Ho varem passar molt bé.
    El millor del partit va ser el sopar al Lizarran i els acudits!!!
    Esperem estar a l'alçada en el partit de tornada!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies companys! Certament, vam ser atrevits i valents de jugar com sempre ho fem al Barça. És un equip superior que juga a un altre nivell. Però estem aquí per disfrutar-ho i passar-ho bé, per això vam triar ser nosaltres mateixos, amb les nostres virtuts i defectes.

    Això sí, a la taula Tino no hi ha qui ens superi! Felicitats per la victòria!

    ResponElimina
  4. Bona crònica del partit

    Us deixo aquest enllaç on podeu veure algunes fotos del partit

    ResponElimina