dilluns, 3 de novembre del 2014

Visitem l'històric dels veterans

VS

C.T. Barcino "A" - C.P. Calafell

Aquesta nit, visitem el Club de Tennis Barcino per a enfrontar-nos al més veterà dels equips de la LCV, amb tres jugadors de més de 50 anys d'edat. Trobarem grans amics i vells coneguts damunt la pista, com el "Fabi" i el Jordi Poblet, dos històrics de l'hoquei, i l'Òscar Casanovas, el primer MVP de la LCV en aquest blog, entre d'altres. Segur que serà un bon moment per a gaudir de l'hoquei amb un equip que no podem menysprear.

En la primera edició de la LCV en què vam participar, els turrons se'ns van travessar a la pista difícil del C.T. Barcino i vam perdre per 3 a 1. Aquí i aquí teniu imatges del partit. Ben diferent va ser la segona volta, a Calafell, on ens vam imposar per 4-0 i vam compartir un excel·lent sopar al Lizarran. Aquí i aquí podeu veure imatges d'aquell partit. Fa dos anys, tenim un nou precedent. Un amistós disputat el 29 d'octubre del 2012, on ens vam imposar per un ajustat 4 a 5 i vam gaudir d'un magnífic sopar.

Per tant, una pista complicada i un equip amb molta experiència que ens posarà les coses difícils per poder sumar els tres punts. Esperem que la sort ens acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada