dissabte, 22 de novembre del 2014

Resultats de la jornada 6



La sisena jornada del campionat no ha portat cap sorpresa i els resultats han estat bastant previsibles, donat com es va desenvolupant el campionat. El Valldoreix guanyava dimarts al Malgrat B, per un contundent 9 a 2. El dimecres, el Barcino B s'imposava a L'U.E. La Garriga, a domicili, en el partit més interessant de la jornada. Aquest marcador demostra que el Barcino B és un dels favorits a aconseguir el campionat i La Garriga un dels que donarà més guerra.

El Calafell patia més del previst per derrotar La Salle-Premià, en un partit que es va encallar i on el conjunt local va fer mèrits per a aconseguir un millor resultat. El G.E.i E.G. guanyava Les Franqueses per un solvent 7 a 3, demostrant el seu potencial.

El Manlleu invertia l'ordre de joc i visitava la pista del cuer, el Ripollet B, a qui golejava per un contundent 0 a 12. I, finalment, el Sant Celoni B aconseguia una victòria davant l'Esplugues que el sitúa a mitja taula.


Per tant, la classificació continúa encapçalada per un imponent Barcino B, seguit del Manlleu i el Calafell que jugaran en la propera jornada entre ells. En aquest partit es pot decidir bona part de les aspiracions dels dos equips. A priori, sembla que el Manlleu té millor planter. Però, els calafellencs volen fer valer el factor pista que tant els ajuda.

La Garriga i el Valldoreix queden amb nou punts, empaitant els tres equips capdavanters, i poden ser els jutges de la competició. El Sant Celoni B s'emparra fins el sisè lloc. La resta d'equips els separa poca distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada