dimecres, 12 de novembre del 2014

Seguim la ratxa!

C.P. Calafell - 8
C.P. Sant Celoni "B" - 1

Nova victòria dels veterans del C.P. Calafell, la quarta consecutiva, en la lliga B de veterans. Aquest cop, el rival ha estat el Sant Celoni "B" que ha aguantat 18 minuts amb el 0-0 inicial. No obstant, els locals tampoc han passat situacions de perill. Però, un cop han destapat l'esperit golejador, han estat un autèntic allau ofensiu sobre la porteria visitant. L'anècdota del partit ha estat que l'àrbitre no s'havia presentat i hem hagut de trucar al Joan Rovira (que ja ens ha fet aquest favor en alguns partits) per a que xiulés el partit. Moltes gràcies, Joan!

El partit començava amb un Calafell defensant en zona i respectant el rival, amb qui no ens havíem enfrontat mai. Només algun dels jugadors del Sant Celoni havia jugat contra nosaltres, com l'Òscar. Per tant, els primers minuts han estat de tempteig, però s'ha allargat força l'empat a zero, degut a que els locals tenien un xic de precipitació en atac.

Ha estat amb l'inici de la roda de canvis que el Calafell s'ha destapat. El primer gol ha estat en un contracop ben portat per Ramon Ferré que ha assistit al "Capi", Joan Tutusaus, entre dos jugadors del Sant Celoni. El "Capi" rematava la feina, sol davant de la porteria, i posava l'1 a 0 en el marcador, en el minut 18 de la primera part.

En el minut 22, Miguel Ángel Perín ha marcat un golàs de xut imparable des de la banda, enganxat a la valla de la porteria, que ha entrat per l'escaire de la porteria del Sant Celoni. Finalment, Javi Martínez, en el minut 24, feia el 3 a 0 amb el què s'arribava al descans. El Calafell s'havia tret la son de les orelles i, amb un cinc en pista que no havia arrencat d'inici, aconseguia un còmode avantatge.

En el segon temps, amb un canvi defensiu dels locals, els gols han anat caient en comptagotes, un rere l'altre. El primer de la segona part, el 4 a 0, el marcava Javi Martínez, en el primer minut. El jugador visitant, Òscar, aprofitava un malentès entre Epi i "Cañi" per a marcar el gol de l'honor visitant, 4-1, en el minut 3 de la segona meitat. Però, Javi Luna feia el 5 a 1 en el minut 7, el 6 a 1, en el minut 8, de gran jugada individual, i el 7 a 1, en el minut 11.

El partit quedava sentenciat i el Calafell tornava a fer la roda de canvis, aquest cop amb sort diferent. L'equip s'ha obert massa i deixava grans espais en defensa que els jugadors del Sant Celoni no han sabut aprofitar. Fins i tot, han disposat d'un penal que ha aturat molt bé el porter local, Josep Maria Hernàndez, en el minut 17 de la segona part.

El Calafell ha fet un joc més combinatiu i rodant la bola en atac, potser més que en altres partits jugats aquesta temporada. Fruit d'aquest joc, en una jugada on han participat els quatre jugadors que hi havia en pista, Javi Martínez ha assistit a Javi Mudarra, al segon pal, per a fer el definitiu 8 a 1. Quedaven segons per a acabar el partit i els dos equips han donat el resultat per bo.

Per tant, nova victòria dels veterans del C.P. Calafell que continuen la ratxa de bons resultats. La setmana que ve visitem la pista de La Salle-Premià, un dels equips "nous" de la categoria, on no hem jugat mai. Però, el proper partit al Pavelló Joan Ortoll serà una altra cosa, ja que ens visita un dels favorits de la competició, el C.P. Manlleu.