dimarts, 4 de novembre del 2014

Plàcida victòria en el primer desplaçament

C.T. Barcino "A" - 1
C.P. Calafell - 10

Els veterans del C.P. Calafell han aconseguit una còmoda victòria en el seu primer partit fora de casa de la temporada. Han sortit tard, han trobat la Ronda de Dalt embussada i han començat el partit amb quatre jugadors de pista i el porter, la resta s'estaven canviant. Però, semblava que costaria més treure els tres punts de la "bombonera" de la LCV "B", la pista del Club de Tennis Barcino. El Calafell no ha patit en cap moment per la victòria, tot i que ha costat deu minuts fer el primer gol.

El cinc inicial del C.P. Calafell ha estat de circumstàncies, format per David Tutusaus, a la porteria; Frederic Sevé i Ramon Ferré, a la defensa; i Miguel Ángel Perín i Javi Martínez, a la davantera. "Cañi" ha fet avui les funcions d'entrenador, acompanyant l'equip en el desplaçament.

Ha costat deu minuts perforar la porteria local. El Calafell no trobava l'estabilitat defensiva i tenia certa ansietat en atac. Ha hagut de ser el primer home que ha entrat de refresc, Javi Luna, al minut 10, qui marqués el primer gol, després d'una magnífica jugada entre Frederic Sevé i Javi Martínez, culminant amb un remat plàcid a porta, per la banda esquerra del porter.

Tres minuts més tard, Ramon Ferré ha marcat el segon gol de la nit, culminant un contracop per la banda esquerra de la pista, amb un xut ras i creuat, ajustat al pal de la porteria local. El tercer gol l'ha marcat Epi, després d'arreplegar la bola en defensa i fent una magnífica jugada individual, amb "canyo" inclòs a la mitja volta, acabant el contracop fent el 3-0. Javi Luna feia el 4-0, marcant per l'escaire, després de tocar el pal. Era el minut 19 de la primera part.

El Barcino ha disposat d'un penal que David Tutusaus ha aturat amb el guant. Fabi ha estat l'encarregat de llençar el penal per part del Barcino "A". Però, en el contracop, el Calafell ha aconseguit fer el 0-5, mitjançant Javi Martínez. La primera part ha estat un autèntic "correcalles" per part dels dos equips, però la fortuna ha estat només pels visitants.

Dos minuts abans del descans, el Barcino ha marcat el gol de l'honor. Més ben dit, el gol ha estat en pròpia porta, intentant desviar una bola morta dins l'àrea entre David Tutusaus i Ramon Ferré. La bola ha acabat entrant a porta. Amb l'1 a 5 s'arribava al descans. L'àrbitre Masdeu ha estat correcte i no ha tingut gaire feina.

El segon temps ha començat amb un domini més clar del conjunt visitant, Frederic Sevé ha marcat l'1 a 6, aprofitant un rebuig del pal en un contracop de Javi Martínez. En el minut 29, Javi Martínez culminava un nou contracop, posant l'1 a 7 en el marcador. El Calafell ha iniciat la roda de canvis, novament, donant entrada a jugadors de refresc.

En dos contracops molt ben portats per Javi Luna, el "Capi", Joan Tutusaus, ha rematat en el segon pal les dues assistències, posant l'1 a 8 i l'1 a 9 en el marcador. A manca de 4 minuts pel final, Javi Martínez ha marcat el definitu 1 a 10, de xut ras des de la frontal de l'àrea, culminant una bona jugada individual.

Els calafellencs anaven amb molt de respecte a una pista on havien perdut, feia tres anys, per 3 a 1. Aquest cop, després de dos anys de rodatge d'alt nivell a la Lliga A, ha estat ben diferent. El Calafell ha imposat un ritme més alt i el Barcino ha acabat rendint-se, però amb molt de mèrit, ja que jugaven fins a quatre jugadors de més de 50 anys d'edat.

Per acabar, hem anat al Noray. Magnífic sopar el què ens han posat a taula, amb pizzes i sandwitxos de tota classe. Recomanable 100%. Hem trobat a faltar el company Jordi Poblet, de viatge de tornada de Sant Sebastià. Una abraçada, veterà! A la tornada, t'esperem a Calafell.

Els veterans dels dos equips han gaudit del sopar i han fet petar la xerrada, feia temps que ho esperàvem i hi havien ganes de parlar una mica de tot. Com és costum, també a la lliga B, els veterans del C.P. Calafell han estat els darrers en marxar cap a casa.