dimecres, 11 de novembre del 2015

Fent patir el líder


C.P. Calafell - 4
H.C. Montbui - 5

Partit seriós dels veterans del C.P. Calafell que han fet suar la victòria al líder invicte, l'H.C. Montbui. Com m'ha dit el Massana que porto dies fent una crònica poc divertida, avui m'hi esmeraré una mica més... així que espero mantenir l'emoció fins el final, tal i com ha estat el partit.


El partit ha començat força bé pels interessos locals, Javi Luna marcava el 0-1, en una arrossegada dins l'àrea que feia entrar la bola per l'escaire de la porteria del Montbui. L'aranya negra no ha pogut fer res per aturar la bola.


Un Montbui defensant a l'home, com és habitual, no deixava espais per on atacar. El Calafell, però, tampoc a tingut excessius problemes en defensa, tret d'alguns perillosos contracops visitants. Els homes de Santa Margarida no han vingut a veure el Barça d'OK lliga (que jugava abans que els veterans, davant el Calafell), sino que volien la victòria.


Amb un gol afortunat, el conjunt visitant ha fet l'empat. Un xut de mig camp, desviat al mig del quadre, ha suposat l'empat a un gol. El partit es podia haver jugat en blanc i negre, no només pels colors de les samarretes dels dos equips, sino per l'hoquei que han exhibit, més propi dels anys 80. Un equip tancat en zona i un altre defensant a l'home, dos estils diferents i efectius.


Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans, després d'una falta directa fallada pel Montbui, a manca de dos segons. Jofre, trobo a faltar les teves cròniques en el blog musical del Montbui. A veure si t'animes! Que sino, escriure sol és avorrit i el Massana només llegeix el nostre. Igual espera que li regalem un altre estic...


En el segon temps, el Montbui ha marcat un gol matiner, idèntic al primer, en un xut llunyà desviat per Povill. Després de marcar, ha perdut la roda i encara la busca. Llàstima que ja havia fet la feina... Povill, Povill,...


Però, Javi Luna estava en ratxa i ha materialitzat un excel·lent contracop per a fer l'empat, deixant l'aranya negra al terra ajagut, Mir-ant. Era el minut 2 del segon temps i ja havíem vist els mateixos gols que en tota la primera meitat. Dos minuts més tard, el Montbui marcava el 2-3. Aquest gol ha estat l'únic que el porter local s'ha empassat, després d'una gran actuació en tot el partit. El David Totosaus ha estat l'heroi del conjunt local.


Moi, de xut fort i col·locat, des de la frontal de l'àrea, culminava un 3 contra 2, fent entrar la bola per l'escaire, de forma imparable. El quart gol del Montbui ha desfet el Calafell. I, en el mateix minut, ha arribat el 2 a 5. Aquest fet ha provocat que el Calafell demanés temps mort, en quedaven encara 15 per disputar.


Però, el Calafell s'ha refet i ha aconseguit escurçar distàncies, en una jugada de booling que Perín ha rematat a porta, des de la mateixa línia de fons de l'àrea i, amb un xic de fortuna, ha entrat dins la porteria visitant, defensada per Mir. El Montbui ha protestat el gol, però havia entrat clarament.


Quedaven vuit minuts per acabar i el Calafell mantenia la serenitat, conscient de que un gol el posava dins el partit, novament, i encaixar-ne un suposava una derrota segura. Sense arriscar massa, el Calafell ha anat solventant els problemes defensius i sense donar masses opcions al Montbui en els contracops.


A manca de dos minuts, Javi Luna ha fet una jugada individual i el porter ha rebutjat a la frontal de l'àrea, on esperava Eugeni Collado per a rematar. La bola ha entrat per damunt del porter visitant, estirat al terra, gairebé plorant. El 4 a 5 ha posat emoció en els darrers minuts, on el Calafell s'ha llençat a buscar l'empat, apretant més en defensa. Però, no hi ha hagut sort.


Els de l'Anoia anaven de dol, però no han plorat per la victòria. Més aviat, els dos equips han quedat satisfets amb el partit disputat, uns pels tres punts i els altres per la bona imatge donada. El Calafell s'ha refet dels tres primers partits i, en els dos darrers, ha començat a mostrar que té opcions en aquesta lliga tant competida i equilibrada.


Molts protagonistes avui que volien sortir ben guapos a la foto i que s'ho han passat d'allò més bé a la taula del crono. L'àrbitre no estava acostumat a xiular partits de veterans i no ens ha ajudat massa. Així que, res més a dir. Va per tu, Massana! Espero que a Montbui ens ho passem igual de bé... Jofre, espavila!

3 comentaris:

  1. Molt bona crònica Ramon, com sempre un plaer venir a Calafell a jugar. Un partit molt emocionant !! Us esperem a Can Passanals per la tornada!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, cracks! Espero que el Massana s'hagi divertit... Ens veiem a la tornada. A veure si jugo!!!!????

    ResponElimina