diumenge, 1 de novembre del 2015

Resultats de la tercera jornada



El duel entre el Barça i el Malgrat es va ajornar i ens vam quedar sense el millor partit de la jornada. El Cuatro Vientos va golejar un Sant Celoni que venia d'empatar davant el Barça. El Manlleu va passejar-se a Calafell, en un partit on l'equip local mai va estar dins el partit.

El Montbui mantenia el liderat guanyant a Les Casernes, una de les pistes més difícils del campionat. El Noia Freixenet vencia a un Mollet que no aixeca cap i encara no té cap punt, després de 3 jornades. El Cerdanyola vencia còmodament a un Congrés desconegut. I, finalment, el Barcino B aconseguia el primer punt a la Lliga A, en la difícil pista del Cubelles.


Montbui i Manlleu mantenen el pols al capdavant de la classificació. Els dos equips continuen intractables i han aconseguit les tres victòries en els tres partits disputats. Cuatro Vientos i Cerdanyola els segueixen a tres punts de distància. El Barça es manté cinquè, amb un partit menys. Mollet i Calafell encara no han puntuat en aquest inici de campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada